![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-03-2009
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
|
rozrusznik wymieniony, mondek odpalil jak gdyby nigdy nic.
temat do zamknięcia; dziękuję wszystkim za pomoc. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 23-05-2010
Model: Outlander PHEV
Silnik: 2.0
Rocznik: 2017
|
Mam problem z kontrolką check engine + komunikatem "awaria silnika".
Po sczytaniu kodów ukazuje się coś takiego: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Znalazłem oczywiście, że jest to błąd sondy lambda. Teraz główne pytanie: czy jest tylko 1 rodzaj i jak kupię na rogu ulicy sondę, to będzie pasowała? Auto jeździ po Norwegii, gdzie za przesmarowanie cylinderka hamulcowego płaci się 700zł, także wolałbym sprawę sam załatwić. Gdzie ta sonda się znajduje? Jest do niej dostęp bez posiadania kanału? A jeżeli już z kanałem to czy trzeba dużo rozbierać? Mondeo IV 2007, 2.0 tdci 140hp Drugą sprawą jest powracająca "wymiana oleju". Olej był wymieniany we wrześniu a już ze 3x kasowałem komunikat. Dlaczego może się tak dziać? Z góry dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|