![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
karmicie trolla... ponizej filmik auta ktore ogladalem i moge dac namiary oraz info.
cena 8000€ [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
Niech pisze co chce i tak admin zrobi porządek Bump: Cytat:
|
|
|
|
|
#23 | |
|
![]() Zarejestrowany: 17-09-2016
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 2.0 TDCI 180KM
Rocznik: 2018
|
Cytat:
Przykład dzwoni do mnie facet " dzień dobry, ma Pan do zaoferowania samochód X, mam klienta, który jest zainteresowany Pana samochodem, ile dostanę jeżeli go przekonam aby samochód kupił?" Moja odpowiedź na takie pytanie " dzień dobry, g.... Pan dostanie, ponieważ klientowi zaproponuje wizytę w ASO w celu sprawdzenia samochodu, i przy okazji powiem jakiego to doradce sobie wybiera" Oskarżanie mnie o cokolwiek, to jak opisywanie samochodu po zdjęciach z ogłoszenia = żenada. |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
![]() Zarejestrowany: 05-05-2011
Model: Mondeo
Silnik: 1.6 EB
Rocznik: 2013
|
Cytat:
Ja się nawet dziwię, że kolegom ciągle się chce wrzucać dla porównania linki do mobile.de, żeby sobie taki jeden z drugim popatrzyli, ile takie auta kosztują w DE, i jakim cudem po sprowadzeniu do PL są w podobnej cenie, lub często tańsze. |
|
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
Cytat:
Jak ci się nasze porady nie podobają to po co pytasz. Ja w tym nie mam interesu pomagam na forum i poza za darmo nic za to nie biorę. Jest to moje hobby. Więc proszę do mnie nie kierować takich uwag. Ja już więcej nie będę sprawdzać dla ciebie aut nawet jak coś będę mieć bo moja pomoc jest be więc nie dziękuję. Tyle z mojej strony. |
||
|
|
|
|
|
#26 | |
|
![]() Imię: Grzegorz
Model: MK4 Titanium
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
![]() Zarejestrowany: 17-09-2016
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 2.0 TDCI 180KM
Rocznik: 2018
|
Cytat:
Nie neguję, że coś z tymi samochodami jest nie tak, tylko zauważcie, że stłuczka stłuczce nierówna. Ja też sprzedaję samochody nie mam wygórowanych cen ale otwarcie już na drodze telefonicznej mówię, że coś z tym samochodem było robione, jak ktoś takiego samochodu kupić nie chce, to itak nie kupi. Mam do tego zdjęcia, które pokazuję klientom i później dołączam do faktury jako dokumentacje, żeby mi później nikt nie zarzucił, że nie wiedział. Są to stłuczki nigdy nie naruszające konstrukcji samochodu. I jakoś znajdują się ludzie, którym to wogóle nie przeszkadza, ale przyjechali, obejrzeli, i są zadowoleni bo później dzwonią znajomi i też kupują. Ale tutaj je.....cie po wszystkich handlarzach jak zło konieczne. Z resztą ciekaw jestem ile razy już tak było, że jeden z drugim opisali samochód żeby broń boże go nie kupować po czym na priv poszły stosowne linkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-05-2011
Model: Mondeo
Silnik: 1.6 EB
Rocznik: 2013
|
Czepiamy się handlarzy, którzy wciskają kit klientom. Jeśli działasz tak jak opisałeś, to chwała Ci za to. Chodzi właśnie o to, żeby każdy szukający wymarzonego auta miał w miarę możliwości pełną wiedzę na temat jego historii. Tylko i tyle, i aż tyle. Jak jest w rzeczywistości, to chyba wiesz.
|
|
|
|
|
|
#29 | |||||
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bump: wrzuć link do swoich aut chętni pewnie się znajdą. Rzetelność popłaca, a tak działasz,tak napisałeś Bump: Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
|
#30 | |
|
![]() Imię: Grzegorz
Model: MK4 Titanium
Silnik: 2.0 tdci