![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#291 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2,0 tdci 171km/426Nm by V-tech
Rocznik: 2010
|
A i mam jeszcze jedno pytanie czy ledy moga swiecic naprzyklad tak ze po zmroku mi swieca z mijania i sie nie wylanczaja jak to jest jesli chodzi o kodeks bo wiem ze nowe mondeo tak chyba ma wlasnie?
|
|
|
|
|
|
#292 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-03-2009
Model: Audi a4
Silnik: 3.0TDI
|
Cytat:
|
|
|
|
#293 | ||
|
ford::professional
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#294 |
|
![]() Imię: Rafał
Model: kiedyś mondeo MK5
Silnik: kiedyś 1.5 EB
Rocznik: był: 2016
|
Chciałbym się zapytać o to PO CO WAM te światła dzienne? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli auto jest zaprojektowane do tych świateł tak jak w nowych samochodach (jako całość stylistyczna) to takie auto wygląda OK z DL. Jeżeli natomiast do samochodu który takowych nie ma zamontujecie DL to samochód zaczyna wyglądać jak to auto [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] a to już tylko krok aby znaleźć się tutaj: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Jeżeli już ktoś musi mieć DL ponieważ wymiana H7 co 2 miesiące nie jest zbyt komfortowa to niech to robi z głową. Do starszego auta znacznie bardziej pasują żarowe DL. Nie rzucają się tak w oczy i pasują do wyglądu samochodu. Inaczej to zaczyna przypominać jeżdżącą żenadę...
|
|
|
#295 | |
|
|
Cytat:
1. światła mijania nie są konstrukcyjnie przeznaczone do świecenia w dzień, tak więc przemawiają do mnie zastrzeżenia i uwagi opisane tu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] wystarczy??
|
|
|
|
#296 | |
|
![]() Imię: Rafał
Model: kiedyś mondeo MK5
Silnik: kiedyś 1.5 EB
Rocznik: był: 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
#297 | |
|
|
Cytat:
Oczywiście estetyka jest potrzebna, choć to bardzo subiektywne odczucie i takie opinie jak Twoje są bardzo nie na miejscu bo być może Tobie podoba się auto w kolorze pink, a mnie nie, to raz. Dwa, i to jest (akurat dla mnie) najważniejsze, skoro jest taki nakaz, to myślmy nie tylko o sobie ale i o innych, a tak jak pisałem wcześniej i co jest bardzo szczegółowo i dokładnie opisane pod wskazanymi linkami, światła mijania nie zostały zaprojektowane do świecenia w dzień. Tyle.
Ostatnio edytowane przez PAFFCIO ; 14-05-2012 o 12:48 |
|
|
|
|
|
|
#298 | |
|
![]() Zarejestrowany: 05-03-2004
Model: C-MAX MK2, S-MAX MK2
Silnik: 1.6EB, 2.0EB
Rocznik: 2011, 2017
|
Cytat:
Szczerze mówiąc wali mnie, że moje auto nie wygląda dziennymi pięknie. Za zaoszczędzone pieniądze ukoję moją wrażliwość estetyczną w przyjemniejszy sposób Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"...szybkości jazdy drogowej nie mierzy się prędkością ani czasem. Mierzy się ją ryzykiem. To ono wyznacza granicę. Jeśli ryzykujesz na drodze, obojętnie ile pokazuje licznik – jesteś lekkomyślnym frajerem " [K. Hołowczyc] |
|
|
|
|
|
|
#299 | |
|
|
Cytat:
Jak do kogoś przemawiają liczby to proszę: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#300 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-03-2009
Model: Audi a4
Silnik: 3.0TDI
|
Cytat:
W dzień tych niby ledów nie widać, a i w nocy słabo świecą.
|
|
![]() |
| Tagi |
| drl , lampy do jazdy dziennej , led |
|
|