![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#341 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
- bierzesz wypijasz pifko.. - następnie piszesz na ładnych, czystych karteczkach polskie menu według własnego upodobania i dotychczasowych przyzwyczajeń (trzeba uważać aby nie narobić błędów ortograficznych - ach to pifko... - bo będzie głupio przed pasażerką; - następnie starannie wkładasz owe karteczki do napędu CD - wypowiadasz GŁOŚNO I WYRAŹNIE - w miarę możliwości (ach to pifko...) - ABRA KADABRA... i gotowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#342 | |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 04-12-2012
Model: ford Focus TITANIUM
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Może znajdzie się prawdziwy czarodziej i pomoże... Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#343 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Na naszym wystarczy logiczne myślenie i używanie szukajki.
|
|
|
|
|
#344 | |
|
![]() Zarejestrowany: 04-12-2012
Model: ford Focus TITANIUM
Silnik: 2.0 TDCi
|
Cytat:
Jeśli komuś udało się zainstalować polski język bede wdzięczny za poradę. |
|
|
|
|
|
|
#345 | |
|
FCP member
|
Cytat:
logiczne myślenie = jak by to było wykonalne, to by było opisane i wszyscy byśmy mieli to zainstalowane a nie odsyłali do "uczymy auta polskiego"... Trochę szacunku dla inteligencji pozostałych forumowiczów nigdy nie zawadzi... użycie szukajki = wpisuje się np. "navi język polski", i dostaje ok. 25 wątków, w których (W KAŻDYM DOTYCZACYM TEMATU) jest napisane, że się nie da - ewentualnie przez "uczymy auta polskiego"... Coś w tej sprawie jeszcze trzeba dodawać? Nadal Kolega zamierza czekać na "magika"? Powodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#346 |
|
![]() Imię: Adam
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2009
|
Witam. Jestem od kilku tygodni posiadaczem Mondeo MK4 z 2009 r. Na obecna chwilę przeprowadziłem aktualizacje modułu BT i faktem jest mój iPhone "śpiewa" bez podłączenia wyjścia słuchawkowego. Sprawdziłem jeszcze dokładna datę produkcji mojego MK4 i wyszło że maj 2009. Wobec tego wpadł mi do głowy pomysł uruchomienia kamerki cofania. Niestety jestem zmuszony zacząć od wyjęcia FX - a i sprawdzenia jaki to konkretnie model, czy ma wejście video ( zielone gniazdo) to wyczytałem z tutejszego forum. Problem z jakim muszę się zmierzyć to wyjęcie tego radyjka. Sposobu już tu nie znalazłem, ale znalazłem w innym miejscu. Tu podam link dla innych którzy maja zamiar wyjąć FX z swojego auta. Link odnosi się do mondeo MK4
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#347 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Miłego demontowania i powodzenia - trzymam kciuki! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#348 | |
|
ford::average
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus Titanium
Silnik: 1.6 TDCI
|
Cytat:
Jak zrobiłeś aktualizacje BT? |
|
|
|
|
|
|
#349 | |
|
FCP member
|
Cytat:
O aktualizacji modułu BT/VC jest cały wątek - wystarczy użyć szukajki: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] A tu jest o streamingu z iPhone po BT [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - niestety u mnie np. nie działa mimo wszelakich aktualizacji...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 11-02-2013 o 15:18 |
|
|
|
|
|
|
#350 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus Titanium
Silnik: 1.6 TDCI
|
Czyli jeżeli mam u siebie BT/VC bez USB to nie mam szans na streaming audio?
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blaupunkt , ford , mp3 , nawigacja |
|
|