![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 08-03-2011
Model: Focus II FL Gold X
Silnik: 1.6 100 KM
Rocznik: 2010
|
Mógłbyś wstawić zdjęcie całego panelu przedniego? Mam wersję z czarnym (a właściwie szarym) radiem i sterowaniem klimatyzacją i chętnie zobaczę jak prezentuje się jasna wersja. Oczywiście o ile to nie problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Krzysztof
Model: Focus Gold X
Silnik: 1.8tdci
Rocznik: 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
|
A przepraszam, nie zauważyłem. Dzięki!
Przy okazji, wyceniłeś już koszt montażu czujników przednich? |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
|
Cytat:
Przewód do 12 V 10m - ok 20 zł Przekaźniki 2 szt po 12 zł - 24 zł Złączki damskie do przekaźników paczka - ok. 3 zł Wyłącznik do 12 v - 4,5 zł izolacja termokurczliwa 1 m - ok 2 zł opaski do przewodów paczka - ok 4 zł razem: montaż bez czujników - ok 60 zł dodatkowo: taśma izolacyjna, cyna z kalafonią narzędzia: wiertarka, lutownica, wkrętak torx 20, nóż, ściągacz izolacji, kombinerki, zapalniczka czas, gdy wiesz co i jak powiercić i połączyć - ok. 3 godzinGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. woda, piwo, czekolada itp - co kto lubiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
|
Póki mam gwarancję, nie chcę się w to bawić, ale za 2 lata kto wie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki bardzo! |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
|
Tylko Ty to 'robisz z głową', a ja jestem laikiem. Jedynie mógłbym to komuś zlecić.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
![]() Imię: Radek
Model: Focus mk2 FL
Silnik: 1.6
|
Witam!
Odgrzeje trochę tema temat. Intensywnie myślę o założeniu czujników parkowania na przód i tył i tu rodzą się pytania: 1. Jakie czujniki kupić? 2. Czy na zderzakach w środku są zaznaczone miejsca gdzie zamontować poszczególny czujnik? 3. Czy przednie czujniki zrobić włączane przy pomocy jakiegoś włącznika? 4. Jaki włącznik wybrać żeby go ładnie wkomponować w deskę? Proszę was o pomoc bo rodzajów jest mnóstwo tylko nie wiadomo jakie wybrać. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Kamil
Model: Focus MK3
Silnik: 1.6
Rocznik: 2011
|
Cześć
z innej beczki. Posiadam focusa Titanium z grudnia 2010 MK2. Mam fabryczne czujniki parkowania z tyłu - poza pikaniem graficznie jest przedstawiony dystans na wyświetlaczu deski rozdzielczej oraz nawigacji. Pytanie, czy były fabryczne wersje MK2 z czujnikami z przodu? Jeśli tak to pod co podpinać? pozdr |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
|
Cytat:
|
|
|