![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 | ||
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-04-2008
Model: Mondziak MKIV Titek
Silnik: 2,0 DURATEC
Rocznik: 06.2008
|
Cytat:
Cytat:
... ja tu tylko "sprzątam" - Leonzaw - zlecenia: GG 198071 MSN/mail leonxzaw@wp.pl Mondziak Titek Czarna Panterka 2,0 Pb/Kombi/17"/Navi/Bi-Xenon + zaje-fajny kierowca http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG Ostatnio edytowane przez Leonzaw ; 13-04-2010 o 19:27 |
||
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 21-03-2010
Model: Mondeo MK II | S-max po fl
Silnik: 2.0 benz Zetec | Duratec
Rocznik: 1998 | 2010
|
hm... czytając te wszystkie posty i składając to do kupy to niezłe cacko wyszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to ja o tym wiem że informuje o słabej baterii i że jeszcze ma się trochę czasu na wymianę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z tym samochodem na baterię to przesadziłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale nie zmienia faktu że ryzyko "nieautoryzowanego" odjazdu przez złodzieja na dzień dzisiejszy istnieje wszystko się da, ale producenci jak ktoś mówił chyba się boją procesów i dużych odszkodowań za wypadki bo "samochód myślał że to złodziej jedzie"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no nie Leonzaw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?? Ostatnio edytowane przez slavco ; 13-04-2010 o 19:47 |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
![]() Zarejestrowany: 21-03-2010
Model: Mondeo MK II | S-max po fl
Silnik: 2.0 benz Zetec | Duratec
Rocznik: 1998 | 2010
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez slavco ; 13-04-2010 o 19:48 |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
![]() Zarejestrowany: 12-10-2009
Model: BMW X4
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 2017
|
Zawsze jeszcze pozostaje opcja podwujnego zaryglowania drzwi i zlodziej juz siedzi w kiciu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Macie okazje aresztowac zlodzieja nie bedac policja zamykajac go w aucieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I tak to chyba jest pomyslane.Bezpieczenstwo ludzi przede wszystkim a nie mienia.
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
![]() Zarejestrowany: 26-04-2008
Model: Mondziak MKIV Titek
Silnik: 2,0 DURATEC
Rocznik: 06.2008
|
Cytat:
właśnie ... myślę ze wiele rzeczy by się dowiedzieli prosto od użytkowników, a nie zberając jakieś dane z ASO, które często nie są miarodajne, ponieważ podają głównie problemy a nie metody rozwiązania oraz rozwoju ... no ale cóż nic z tym nie zrobimy musimy się cieszyć tym co mamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... ja tu tylko "sprzątam" - Leonzaw - zlecenia: GG 198071 MSN/mail leonxzaw@wp.pl Mondziak Titek Czarna Panterka 2,0 Pb/Kombi/17"/Navi/Bi-Xenon + zaje-fajny kierowca http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
gdyby producenci sluchali uzytkownikow to z generacji na generacje jezdzilibysmy doskonalszymi autami w ktorych czulibysmy sie jak w dobrze dopasowanym garniturze...
wszystko co zostalo tu napisane jest w przypadku mondeo bezkluczykowego do rozwiazania tylko oprogramowaniem wiec jak ktos tylko zechce z gory nas posluchac to moze po lifcie bedzie
|
|
|
#37 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 02-05-2010
Model: MONDEO MK4
Silnik: 2.0 TDCI 130KM
Rocznik: 2007
|
Witam wszystkich. Ja chcialbym sie Was o pewna rzecz zapytac.
Kilka dni temu kupilem Mondeo MK4 z systemem Ford Power, klucz nie reaguje na otwieranie lub zamykanie drzwi (myslalem ze to bateria) ale gdy wejde do auta czujnik wewnetrzny go wykrywa i moge odpalic auto. Jednak jest jeszcze jedna rzecz - na kompie wyswietla sie komunikat: "Transport Mode" a po odpaleniu silnika informacja "Transport Mode Paused". Nie moge sie tego pozbyc i zmusic pilota do zamykania i otwierania drzwi z przyciskow. Czy ktos z Was moglby mi powiedziec o co w tym chodzi? Przepraszam ze napisalem nie na temat ale nigdzie nie moglem nic znalesc w kierunku rozwiazania mojego problemu a Wasz post wydal mi sie najbardziej zblizony, wiec prosze o wyrozumialosc. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#38 |
|
![]() Zarejestrowany: 18-11-2009
Model: MK4 Mondeo
Silnik: 2.0 tdci + botox 173KM/409Nm
Rocznik: 2009
|
a masz key free czy tylko ford power ?
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
|
pędź do ASO bo mi to na jakiś pseudo serwisowy tryb wygląda
a wracając do tematu...Panowie, a te linijki kodu, algorytmy to co? Pod windozą? ;-p żartuję :-D a poważnie, tylko przy tym co jest wystarczałoby żeby po ruszeniu bez kluczyka w samochodzie, auto przechodziło w tryb serwisowy (ograniczone osiągi), i stopniowo ograniczana praca silnika aż do zatrzymania pojazdu i jego unieruchomienia. Na conversie masa miejsca na komunikat "zatrzymaj samochód" lub coś w tym stylu, dorzucić voice commanda do tego i mamy komplet, który trudno "przeoczyć". Jeżeli kluczyk rozładuje się w środku lecz podczas jazdy/postoju z włączonym silnikiem, nic się nie dzieje, dopiero w sytuacji gdy system "widzi", a "widzi" jak kluczyk jest poza autem, włączałby się mechanizm bezpieczeństwa... Sprawa rozwiązana, bezpieczeństwo zachowane...
|
|
|
#40 | |
|
![]() Imię: Michał
Model: Audi A6 Allroad C8
Silnik: 3.0 TDI 349KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Wciśnij 5 x hamulec i 2 x światła awaryjne (wszystko w przeciągu 10 sek.) - powinno pomóc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| key free , mondeo mk4 |
|
|