![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#411 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-02-2010
Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
|
![]() Cytat:
Jak przymusowe, to może chociaż jakieś mniej prądożerne (do jazdy dziennej) ? A zresztą, jak nie da się wyłączyć (Trend SilverXplus), to i tak przełączę na najsłabsze = postojowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale o odpowiedź Cię poproszę, Boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. THX ! Ostatnio edytowane przez Ford-fan ; 22-02-2010 o 23:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
![]()
Światła "dzienne" palą się już po przekręceniu stacyjki, ale na obnizonym napięciu, czyli świecą słabiej, więc są mniej prądożerne jak napisałeś, ale są przymusowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pełną moc mają po przekręceniu pokrętła.
Chodziło mi o to, że wersje na inne kraje niż Polska nie mają tego rozwiązania aktywnego, więc logicznym jest, że serwis może to wyłączyć przeprogramowując komputer. Pytanie tylko czy to zrobią. Podejrzewam, że jak zmienią się u nas przepisy w przyszłości, to będzie można wykonać taką zmianę oprogramowania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
|
![]()
Dzięki, Boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A propos przeprogramowywania komputerka, to jak minie 2 letnia gwarancja (albo i wcześniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), będę musiał odpalić coś mechanikowi w ASO i na zasadzie "gentleman agreement" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poproszę go o zdjęcie elektronicznej blokady prędkości (bo chyba taka istnieje teraz już w każdym nowym autku ? ), a przynajmniej o przesunięcie jej maksymalnie bezpiecznie w górę, gdyż przypuszczam, że nasze nowe Fiestki 1,4 śmiało mogą śmigać szybciej niż te max. 175 km/h ze specyfikacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może nawet i 200 km na niemieckim autobahnie się wyciągnie ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pzdr. Ostatnio edytowane przez Ford-fan ; 24-02-2010 o 09:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
|
![]() Cytat:
pzdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
![]() Zarejestrowany: 24-11-2006
Model: Focus
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2008
|
![]()
Sa tu posiadacze/uzytkownicy fiesty 1.25 60KM?
Moja zona chce kupic ten samochod, ale zastanawiam sie czy wersją 60KM da sie w ogole jezdzic? Od razu dodam, ze osiagi nie sa najwazniejsze, bo przyszla kierowczyni do rajdowcow nie nalezy. Wazne, zeby autko bylo w miare oszczedne. Czy wersja 60KM pali w praktyce mniej niz 82KM? Wiem, ze doplata do 82KM jest niewielka, ale mimo wszsytko nie wiem, czy warto. Chetnie poznam opinie posiadaczy. No a ja czekam na nowego cmaxa albo focusa:]
![]() |
#416 | |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 06-05-2009
Model: Fiesta
Silnik: 1.4 Benzyna
Rocznik: 2009
|
![]() Cytat:
Jak wiesz że będziesz jeździć 160-200 to nie kupuj Fi tylko większe auto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
![]() Zarejestrowany: 06-05-2009
Silnik: 1.4 Benzyna
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | ||
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
![]() Zarejestrowany: 14-08-2009
Silnik: 1,6 TDCi
|
![]() Cytat:
Poza tym - po prawie roku jeżdżenia nową fiestą jestem bardzo zadowolona z jej osiągów. Mogę przyznać, że nawet nieco przekroczyła moje oczekiwania. pozdrowienia dla wszytskich :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
|
![]() Cytat:
A co wobec tego mają powiedzieć ci, którzy dysponują wersją 1,6 benzyna (prędkość max. 193 km/h wg danych fabr.) ??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Ford-fan ; 24-02-2010 o 19:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
2012 , benzyna , fiesta , fiesta mk7 , info , nowa fiesta , użytkowanie |
|
|