![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#4271 |
ford::expert
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
![]()
Dziękuję za szybkie info Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakie litery będą oznaczać język polski?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4272 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Tego modułu nie uświadczysz z językiem ojczystym.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
![]() |
![]() |
![]() |
#4273 | |
ford::advanced
![]() Imię: Jacek
Model: Ford C-MAX MK2
Silnik: 1.6L Duratorq CR TC (115PS) - DV6
Rocznik: 2011
|
![]() Cytat:
Ostatnia litera mówi o wersji oprogramowania zainstalowanego w module. Przedostatnia litera A to wersja z USB Zgranie tego z autem wymaga chyba informacji na temat radia i nie wiem jak z wiązkami MONO/STEREO - czyt. pajączek. PS> Pajączek to taka wiązka co robi miesza połączeniami wiązki BT/VC -> Radio Jak masz fabryczny BT to jakiś pajączek jest. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez jacekk015 ; 20-12-2017 o 08:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4274 | |
FCP member
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
![]() Cytat:
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4275 | |
![]() Zarejestrowany: 08-09-2007
Model: rozne
Silnik: kilka
Rocznik: za stare
|
![]() Cytat:
Sent from my E6853 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4276 | |
|
![]() Cytat:
Na TF znalazłem posty użytkownika z Serbii który zamontował w MK3 navi od MK4 - działała bez jakichkolwiek przeróbek elektrycznych zatem granica między "epokami", jak piszesz, się zaciera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przynajmniej tak się wydaje. Szukam najtańszego modułu BT z MK4 który sprawdziłbym z Denso z Galaxy z 2006r, kolejnym krokiem byłby przeszczep navi z MK4 do MK3 - szukam taniego egzemplarza do testów ale na alle ceny są zaporowe. Na USB mi nie zależy, chciałbym uzyskać - jak już - ojczystego lektora do konwersacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli odważyłbym się napisać o "różnych epokach" między MDO to zdecydowanie jest przepaść między MK3 a MK5. Zatem szukać mam takiego modułu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4277 |
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
![]()
Wolałbym markową nawigację, która będzie wszystko mieć w sobie, a nie osobno moduł, mikrofon i przewody dokupować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4278 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Przy dużej navi (dotykowej) z mk4 nigdy nie będziesz miał ojczystego języka,ponieważ język do VC jest brany z navi a nie z modułu.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
![]() |
![]() |
![]() |
#4279 |
|
![]()
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie za bardzo rozumiem wypowiedź, jest tam zaprzeczenie które zamazuje całość myśli... Zatem: mając navi z mk4 w j.polskim BT/VC będzie także w j.polskim. Czy tak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4280 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Nie,mając NX'a nawet spolszczonego,nigdy nie będziesz miał VC po polsku,nie w tym radiu,w innych tak,ale nie w tym jednym.
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
bluetooth mk4 , bt mk4 , radio |
|
|