![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
Czy ktoś może mi wytłumaczyć z jakiego powodu tutaj:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Są dostępne 4 wersje tych naklejek? - dla wyspiarzy udających się na kontynet - to zrozumiałe ale z jakiego powodu jest podział na: - Francuzów jadących na wyspy - Niemców jadących na wyspy - Holendrów jadących na wyspy ?? O czymś nie wiem czy to wyłącznie kwestia ulotki w danym języku (co zakrawałoby o absurd)
Ford Mondeo Kombi 93' 1.8b+LPG -> oddał za mnie życie Saab 9-5 SportKombi Vector v6 3.0 TiD 02' -> trudna miłość ... Ford Mondeo Kombi 05'/06' 2.0 TDCi -> weryfikator cierpliwości Ostatnio edytowane przez kosteg ; 16-03-2016 o 12:09 |
|
|
|
|
|
#42 |
|
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009
|
Może każda z tych nacji jest jednojezyczna i nie zakumaja gdzie mają nalepic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tapnięte z Szajsunga MkIV
|
|
|
#43 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 20-11-2008
Model: S-max
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2013
|
Kiedyś jechałem z siostrą do PL jej Astrą i kupiliśmy taki zestaw, w środku jest całkiem spora instrukcja z podanymi modelami aut, jak należy umieścić te naklejki na poszczególnych modelach. Dokładnie nie pamiętam, ale chyba była tylko po EN, dlatego dla innych "głównych" krajów w EU jest zestaw w ich języku. Tak mi się wydaje...
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-05-2011
Model: Był Mondeo MK5 Titanium X Sport, jest Kodiaq 4x4
Silnik: Był 2.0 TDCi 210 Bhp, jest 2.0 tdi 190 Bhp
Rocznik: Był 2015, jest 2017
|
No więc tak, ja jeździłem swego czasu dość często więc rozwieje wszystkie wątpliwości, naklejki są do lamp: halogenowych, soczewkowych, i ksenonowych. Wraz z naklejkami dostajemy bardzo obszerną instrukcje jak umiejscowić naklejki praktycznie w każdym aucie, naklejki są takie same dla aut europejskich jak i angielskich, tylko inne umiejscowienie naklejki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak się naklei poprawnie ową naklejkę na lampę to nie ma prawa oślepiać, i wcale nie szpeci lampy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a i w Anglii komplet na obie lampy kosztuje chyba coś koło 8 funtów.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|