![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: KUGA
Silnik: 1.5 eb
Rocznik: 2020
|
Można inne, wsadzalem taka jak u ciebie do hybrydy i działała więc w drugą stronę też będzie działać.
|
|
|
#42 |
|
ford::advanced
![]() Imię: .
Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 ecoboost 2.0 TDCi
Rocznik: 2018/2018
|
Koledzy czy u nas w Polsce można kupić pasek gumowy który jest wewnątrz maglownicy?
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
Jeśli nie mam maglownicy z asystentem parkowania i różnią się numery na tej maglownicy to będzie działać prawidłowo? Nie będzie wywalać błędu na desce i forscanie? Czy musi być maglownica o numerach takich samych jak jest teraz zamontowana?
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 07-08-2018
Model: fusion
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
|
Hej
Mam ten sam problem, przekładnia strzela/terkocze przy skrętach, mechanik wyjął, okazało się że śruby aluminiowe utlenione, silnik elektryczny już się przesunął, dokręcił ale nic to nie dało. NR przekładni FG9C-3D080-AA. Pytanie, czy pasują tu przekładnie od mondeo mk v ? Nie mogę znaleźć już zregenerowanej o takich numerach. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#45 |
|
|
Nieważne jaka wsadzisz. Ważne zeby później ja zaprogramować. Forscan load factory AB w pscm.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
Ok, dzięki
Poszukam kogoś kto może to ogarnie Bump: Bump: Bump: Bump: Przepraszam, nie wiem co się dzieje ale nie mogłem edytować odpowiedzi. Dodatkowe pytanie, czy jest jakaś specjalna procedura na to ? Mam forscana więc może sam to ogarnę.. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
|
Z tego co sie orientuje najpierw kasujesz bledy i wchodzisz do pscm programowanie i wciskasz load factory AB. Musisz mieć podpięty internet zeby sobie ściągnął Twoje ustawienia fabryczne. Pewnie jak masz asystenta parkowania to jeszcze gdzieś trzeba wejść zeby zrobić to samo w innych modułach. Nie pamiętam w które bo sam sie do tego przygotowuje bo szukam do swojego maglownicy z pewnego źródła ech
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
|
No właśnie wczoraj poczytałem i widziałem filmiki to tak samo opisują jak Ty podałeś. Nie mam asystenta parkowania więc u mnie będzie łatwiej..chyba. Jak się mi uda to dam znać.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|