Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|zachodniopomorska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 07-11-2010, 21:29   #531
wojtbf1
F1 fan

Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Zachodniopomorski spam param

Wkurzające jest ale......takich manewrów bym raczej nie wykonał.......
Jadąc wczoraj chyba ze trzech gości wyminąłem prawym pasem bo mimo ze mieli pusto przed sobą to jechali przepisowo lewym.....a może to Anglicy byli......???? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[B]Było MONDEO MK4 2.0 TDCi Titanium X....był S-MAX 2.0 240KM Titanium S ...czas na nowe..[B]
wojtbf1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-11-2010, 23:05   #532
Focusik2002
ford::average

Model: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2002

Cytat:
Napisał wojtbf1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wkurzające jest ale......takich manewrów bym raczej nie wykonał.......
Jadąc wczoraj chyba ze trzech gości wyminąłem prawym pasem bo mimo ze mieli pusto przed sobą to jechali przepisowo lewym.....a może to Anglicy byli......???? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wojtek wiesz ile Polaków jest nauczonych jeździć lewym pasem , to jest smiech na sali oni myslą , że jak mają pustą drogę to mogą jeździć jak im się podoba.

W Warszawie wiesz jak jeźdzą Krawaciarze , wbijają się każdemu na pas zajeźdzają drogi itd. a jak ktoś Ci zajeźdza drogę a wbijesz sie komuś w tyłek to jest twoja wina no chyba że jedziesz z kimś i ktoś Ci to potwierdzi , że ktoś CI droge zajechał to inna sprawa.

Tak więc możemy się Cieszyć , że nie mamy takich korków jak w Wawie .
Focusik2002 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 08-11-2010, 08:21   #533
LolleQ
ford::advanced

Imię: Sylwester
Model: Tourneo Courier Titanium
Silnik: 1.0 EB
Rocznik: 2017

Cytat:
Napisał wojtbf1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Patrzcie co w drodze powrotnej z Maćkiem widzieliśmy.....bliskie spotkanie autobusu i C-maxa
Też to widziałem, pod wiaduktem na Struga. Tam była stłuczka chyba pięciu osobówek i autobusu.
LolleQ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-11-2010, 22:08   #534
rafano
ford::average

Imię: Rafał
Model: Mondeo III Hatchback wer. Ghia
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2002
Smile Odp: Zachodniopomorski spam param

Dzisiaj miałem okazję zaliczyć "dachowanko w symulatorze ". Koniecznie musi zaliczyć ten element na kolejnym spocie, pamiętajcie 20.11 będzie możliwość w Auchanie.
Ps. Wrażenia bez cenne, koleś z pracy który miał okazje ze mną być w tym urządzonku stwierdził, że jak pasy do tej pory z tyłu nie zapinał tak teraz będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 10-11-2010, 22:41   #535
wojtbf1
F1 fan

Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019

Prawie kiedyś ,,miałbym,, okazję zaliczyć to na żywca.....
Muszę koniecznie wiedzieć jakby to się skończyło więc się piszę jak najbardziej.....

[B]Było MONDEO MK4 2.0 TDCi Titanium X....był S-MAX 2.0 240KM Titanium S ...czas na nowe..[B]
wojtbf1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-11-2010, 17:29   #536
dzimi75

Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0TDCI 140 KM
Rocznik: 2011.10

nienadaje sie ten watek na spam ale mam prosbe kupuje kluczyk do swojego mondeo interesuje mnie czy jest jakis szpenio który jest w stanie mi zaprogramowac wszystko zeby działało jak nalezy nie chodzi mi tu o to ze zaprogramuje sobie sam otwieranie drzwi chodzi mi o imoobilajzerGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za pomoc z góry dziekuje
dzimi75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-11-2010, 17:40   #537
Szejk.Ahmed

Imię: Marcin
Model: T
Silnik: Najlepszy
Rocznik: 2016

Cytat:
Napisał dzimi75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nienadaje sie ten watek na spam ale mam prosbe kupuje kluczyk do swojego mondeo interesuje mnie czy jest jakis szpenio który jest w stanie mi zaprogramowac wszystko zeby działało jak nalezy nie chodzi mi tu o to ze zaprogramuje sobie sam otwieranie drzwi chodzi mi o imoobilajzerGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za pomoc z góry dziekuje
kolego najlepiej zrobisz to w ASO na Pomorskiej.ja tak zrobiłem.koszt.200zł.zaprogramowanie i docięcie grotu kluczyka.
Stary 12-11-2010, 17:50   #538
dzimi75

Grot mam ale brakuje tyłu kluczyka dzis na allegro zamówiłem cały komplet za 159 zł mysle ze jest to okazja wiec wziałem dzwoniłem do serwisu chca 250 zł wiec blizej mi do piły niz do szczecina bo za 50 zł róznicy to niema co gonic do szczecinaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. myslałem ze jakis szpenio komputerowy by to zrobił za dobra cene to by sie opłacałoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Ale jeszcze moze ktos cos wie i napisze i moze sie bedzie warto przegonic gdzies po zach pom dopuki kluczyk nie przyjdzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 12-11-2010, 18:53   #539
dzimi75

mam jeszcze jedna sprawę nie wiem czy to jest tylko problem u mnie czy u innych użytkowników chodzi mi o to ze radio gra tragicznie jak by gubiło fale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy idzie zaradzić tu jakimś wzmacniaczem do anteny radiowej?
Stary 12-11-2010, 22:22   #540
bambelo

Imię: Andrzej
Model: HONDA ACCORD + Mondeo mk3
Silnik: i-VTEC
Rocznik: 2005

Cytat:
Napisał dzimi75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam jeszcze jedna sprawę nie wiem czy to jest tylko problem u mnie czy u innych użytkowników chodzi mi o to ze radio gra tragicznie jak by gubiło fale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy idzie zaradzić tu jakimś wzmacniaczem do anteny radiowej?
sprawdż połączenia do radia a to się wiąże z rozebraniem półki ale tak na szybko to odkręć antenę na dachu przeczyść gwint - może pomoże, a jak nie to rozbiórka półki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bambelo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
spam , zachodniopomorskie

Zasady postowania