![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-10-2024
Model: ford escape
Silnik: 1.5 3R
Rocznik: 2020
|
Dzięki za informację.
Wszystko udało się "zaprogramować" bezproblemowo, 20 minut roboty jak na pierwszy raz i jest język PL/licznik w KM/pokrętło w celcjuszach/radio na naszych falach. Mam jeszcze pytanie dot. obrysówek lamp przednich. Zostawiłem u siebie lampy amerykańskie i szukam sposobu co z nimi zrobić. Da się je po prostu "wyprogramować"? A możę w jakiś prosty sposób przerobić je na kierunki? (gdzieś wyczytałem, że niektórzy tak je wykorzystują) |
|
|
|
|
|
#52 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 16-09-2012
Model: Escape
Silnik: 1.5
Rocznik: 2023
|
czyli 4 przewody które są w lampie wystarczą do tego, żeby to wszystko działało jak trzeba? Dobrze zrozumiałem? Pytam bo dzwoniłem/pisałem do dwóch firm które zajmują się tym profesjonalnie i zgodnym chórem twierdzą, że trzeba dołożyć po jednym przewodzie z modułu do każdej lampy i dopiero można programować.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 04-03-2019
Model: Focus mk3 FL ST-Line
Silnik: 1.5 ecobieda
Rocznik: 2016
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Domyślam się, że jeden przewód zostaje wtedy nieużywany, a podpinają w miejsce pustego. I wychodzi na to samo, ale byłoby fajnie gdyby ktoś kto już to zrobił się wypowiedział. Ostatnio edytowane przez Speedo ; 17-07-2025 o 07:52 |
|
|
|
|
|
#54 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-06-2023
Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2020