Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Life > Hyde-Park
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 28-12-2015, 20:05   #691
hak64
ford::advanced

Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał tegies Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie powinien czasem w kamizelce odblaskowej jechać?
Powinien, powinien także mieć jakieś światło z tyłu i odblask, ale być może facet jest ciężko chory i znalazł prostszy sposób na eutanazję...

Stary 28-12-2015, 21:49   #692
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014

Takie minimalne wymuszenie i prawidłowe używanie kierunkowskazów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

I taka babeczka bez wyobraźni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mżawuniunia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

I tak humorystycznie . Oczywiście przy stłuczce moja wina , bo miałem go po prawej , ale 99,999 % ludzi zjeżdża z pasa zew na prawy a tu jeden rodzyneczek. Zero współpracy na drodze i ....przewidywalna moja żona - zwolniłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS jak to trzeba kliknąć , aby było widoczne okienko z filmem a nie tylko link ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 03-01-2016 o 11:37 Powód: o tak jak w ostatnim, kliknij edytuj i obczaj :)
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-12-2015, 22:08   #693
Markoo

Model: Vectra B/Mondeo MK4
Silnik: X18XE/2.0PB LPG
Rocznik: 1997/2012

Cytat:
Napisał hak64 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powinien, powinien także mieć jakieś światło z tyłu i odblask, ale być może facet jest ciężko chory i znalazł prostszy sposób na eutanazję...
Jesteś tego pewny? Man na myśli kamizelkę (żeby nie wyło wątpliwości).
Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I taka babeczka bez wyobraźni

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
A tam... pewnie nie miałeś świateł włączonych, pamiętaj nie masz świateł nie istniejesz....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Markoo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 29-12-2015, 00:04   #694
latar
FCP member

Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011

Cytat:
Napisał tegies Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gratulacje dla tego rowerzysty...
Nie powinien czasem w kamizelce odblaskowej jechać?
Jakieś 2/3 lata temu była dosyć głośna w dolnośląskim sprawa, że koleś wożący rejsowym busem ludzi na trasie Brzeg - Oława albo Oława - WRO wlał rowerzyście, za to, że jeździ bez świateł. Sprał gościa po mordzie, wygiął mu koła a rower wyrzucił do rowu. Wszystko na trasie w listopadowy podwieczór. Sprawa była dosyć głośna. Kierowca miał kłopoty ale po czasie dzwonił live do Radia Wrocław, że znowu mijał tego rowerzystę i ten miał oświetlenie na rowerze i kamizelkę.

Ja nie popieram ale widać rozumu dodało. Przedwczoraj jechałem przez wioski i minąłem kilku rowerzystów kompletnie nieoświetlonych i bez kamizelek. Kompletnie ciemnio jeszcze nie było ale dla kierowcóc już widzialność była mocno ograniczona. Po kolejnym takim kamikadze żona mówi, że ona bałaby się tak wyjechać. Chwilę potem mijaliśmy kolejnego ale ten miał oświetlenie i kamizelką. Zwolniłem, otworzyłem okno i krzyknąłem z podziwem, że gratuluje kamizelki. Gość z brakiem w uzębieniu odkrzyknął dzięki. I ja poczułem się zadowolony. On mam nadzieję też.
Stary 30-12-2015, 09:04   #695
hak64

Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61

Cytat:
Napisał Markoo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Man na myśli kamizelkę (żeby nie wyło wątpliwości).
Tak masz rację. Kamizelka jest obowiązkiem pieszych. Rowerzysta musi mieć tylko sprawne i włączone oświetlenie (kamizelka nie jest wymogiem).
Stary 30-12-2015, 14:09   #696
juri2069

Potknięcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po prawej na chodniku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Muzyka pod koniec - bezcenna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 03-01-2016 o 11:36
Stary 30-12-2015, 15:57   #697
kocur
ford::average

Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024

Dobry kierowca, zatrzymał się, pomógł wstać ...
Stary 30-12-2015, 16:44   #698
juri2069

Tak chciałem pomóc bo lubie pomagać , ale zanim odpiąłem pas to wstała. I przy odrobinie sprytu da się to wyhaczyć z filmu , że zwolniłem , prawie się zatrzymałem , a nie musiałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 30-12-2015 o 16:52
Stary 02-01-2016, 12:32   #699
TheVoytekBear

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I taka babeczka bez wyobraźni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

https://www.youtube.com/watch?v=smA0yipb02k
Ręka w górę, kto choć raz nie zatrzymywał się na poboczu bo z naprzeciwka wyprzedzała baba bez redukcji i jakimś cudem się nie wyrobiła...
"Moja" wyprzedzała autobus na krajowej 8.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 02-01-2016, 12:39   #700
radek9103
ford::professional

Imię: radek
Model: KUGA
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2011

Szczerze to nie znam żadnej kobiety która umie wyprzedzać jak należy:-D zawsze jest jakieś ale :-D np. ostatnio wyprzedzałem taką w audi a3 z tego co zauważyłem to był napis quattro więc i moc też musiała być. Zdążyłem wyprzedzić ją ,osobówkę i tira bez problemu,a ona tej osobówki już nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Tagi
droga , dvr , nagrania , rejestrator , trasa

Zasady postowania