![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#81 | ||
|
ford::beginner
![]() Imię: jan
Model: smax
Silnik: 2.0d 163KM
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Bump: Cytat:
Ostatnio edytowane przez kalkulator ; 05-11-2017 o 17:47 |
||
|
|
|
|
|
#82 | ||||||
|
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak myślałem. Żadnych konkretów nie uświadczysz. Pisanina byle pisać. |
||||||
|
|
|
|
|
#83 | |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez kalkulator ; 05-11-2017 o 20:13 |
|
|
|
|
|
|
#84 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Stoimy Panie Kolego po dwóch stronach barykady: Ty - zawiodłeś się na aucie z silnikiem 2.0 Duratec HE, bo było dla Ciebie za mało dynamiczne, elastyczne, zrywne, szybkie, itp. To jestem w stanie zrozumieć, nie trafiłeś z wyborem. Ale przez ten swój "zawód" próbujesz obrzydzić durateki innym, dorabiasz legendy i tworzysz stereotypy. I to jest IMHO niedopuszczalne. Ja - dokonałem świadomego wyboru i kupiłem auto z silnikiem 2.0 Duratec HE, którego wady (i zalety) znałem wcześniej i umiem z nimi żyć. Jeżdżę tym autem już ponad 2 lata, w tym czasie zrobiłem kilkadziesiąt dłuższych lub krótszych tras i po żadnej trasie nigdy nie zauważyłem, żeby mój samochód był - jak to napisałeś - "umęczony". Również ja i moja rodzina po trasie nie wysiadamy z auta "umęczeni". A już na pewno do tej pory nikt z mojej rodziny nie doznał żadnego uszczerbku na słuchu. Tyle mam do napisania. EOT. |
||||
|
|
|
|
|
#85 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#86 |
|
|
PAX między Chrześcijany.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wczorajsza trasa Poznań - Wawa. Do Wawy - Hyundai Getz 1.4 benzynka. Fajnie, ale bardzo głośno... Z powrotem - Peugeot 3008 2.0 diesel - absolutna cisza w aucie, niesamowity komfort, oprócz tego, że mało miejsca dla kierowcy (mam 198 cm i 120 kg) Naprawdę przy 130 km/h Duratec 2.0 drze ryja...? Muzy w aucie nie słucham w ogóle (mam dość na próbach i koncertach) tylko delikatnie wiadomości z "Trójki". Co robić, jak żyć...? |
|
|
|
#87 |
|
|
W tym temacie:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] było trochę dyskutowane odnośnie hałasu generowanego przez te motory. Ostatnio edytowane przez Parch ; 08-11-2017 o 07:40 |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-11-2006
Model: Focus MK1
Silnik: 1,8pb
Rocznik: 2002