![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Imię: Paweł
Model: EDGE
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2018
|
![]()
Witam
Mam pytanie czy jest jakiś sposób aby radyjko sony 1 generacji po wyłączeniu zapamiętywało gdzie skończyło odtwarzać płytę?? Czy za każdym razem po włączeniu będzie zaczynać utwór od początku?? Z góry dziękuje za odpowiedzGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Chyba masz coś nie tak z radiem - ja nic nie ustawiałem, a radio pamięta gdzie odtwarzalo (sony)
Arturek
![]() |
#3 |
|
![]()
a jak nagrywasz płyty??zamykasz sesje?
u Ojca w nowym mondku sony też nie pamięta gdzie kończy więc jak to jest?? Radio mam kupione nowe w salonie więc nie bardzo wiem o co może chodzićGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.( |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Witam
Używam płyt CD-R a nie CD-RW Nagrywam na małej prędkości i zamykam sesję, do nagrywania używam nero. Mam radio w wersji 6CD = nie czyta MP3. Pliki MP3, nagrałem jako płytę audio właśnie za pomocą nero. P.S. Mówimy o takim radiu (zdjęcie zapożyczone z allegro) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 09-07-2010 o 14:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
tak dokładnie o takim tylko z mp3.
I jeśli chodzi o muzykę nagraną normalnie jako audio to nie ma problemu, zapamiętuje przy ponownym włączeniu. Z mp3 niestety nieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o co może chodzić?próbowałem różnych prędkości i płyt i nadal lipa:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Witam
Jak jest z utworami w formacie MP3, to nie wypowiadam się, bo poprostu nie mam tej funkcji Niech się wypowiedzę inni koledzy jak jest u nich