![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: jakub
Model: mondeo mk3
Silnik: 2.0 diesel
Rocznik: 2006
|
![]()
Witam
Mam nadzieje ze znajdzie sie osoba ktora wie jak podłaczyc konwerter do kostki od radia... W czym rzecz? konwerter ma 6 kabli ktore trzeba podpiac z tylu radia do kostki by miec przetworzony sygnal na chinch. 3 kable to lewy głosnik +, -, masa i tak samo prawy glosnik. Nie mam pojecia ktory kabel to +, -,masa lewy i prawy....W konwerterze jest to opisane natomiast na kostce od radia nie.... Pytanie brzmi czy ktos wie? jak je rozpoznac? radio mam ze zmieniarka na plyty chyba model 6006 ale nie jestem pewien. za pomoc z góry dziękuje P.S w zalaczniku zdjecie kostki o ktorej pisze powyzej |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
|
![]()
podepnij jakiś link do tego konwertera bo też jestem zainteresowany. do 6006 nie mam schematu kostki niestety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-06-2010
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2002
|
![]()
Panowie montowałem teraz konwerter w weekend....
Dziala bez zarzutuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. monztaż był potrzebny ponieważ Tuba się ostała w bagazniku. Dzisiaj jak jeszcze zdąrze wyciągnąć radio to dam znać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 26-09-2005
Model: ex Ka
Silnik: 1,3
Rocznik: 1998
|
![]()
Konwerter z 6 kablami ? Pokaż zdjęcie bo to jakiś dziwny wynalazek... od zawsze wszystkie mają 4 kable.
Tu masz schematy kostek Forda: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
![]() |
#5 |
|
![]()
jendrekmak:
czesc to jest jakis zwyklu konwerter firmy sky tronic kupilem go w elektronicznym |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dzieki CINUS za schematy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 26-09-2005
Model: ex Ka
Silnik: 1,3
Rocznik: 1998
|
![]()
Cinus nie jestem, ale proszę :]
![]() |
#8 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-06-2010
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2002
|
![]()
Widze że już po sprawie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
RCA to super sprawa, alternatywa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo trudno znaleźć radio którę będzie pasować idealnie do forda. mówię o zielonym kolorze podświetlenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A pozatym jak wszystko dobrze wygląda w orginale to po co to zmieniać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |