![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 29-07-2010
Model: ford focus
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
|
![]()
Witam, mam forda focus 2007 r., wersja amerykańska. Do kabla głównego do którego mam podłączone radio za pomocą taśmy klejącej przyklejony jest drugi kabel z wtyczką jak na zdjęciu, ale nie jest ta wtyczka do niczego podłączona, więc przypuszczam że to jest coś opocjonalnego, tylko nie wiem co. Przypuszczałem że to wtyczka do zmieniarki, ale nie pasuje do gniazda w radiu. Czy kojarzycie taką wtyczkę jak na zdjęciu? Czy wie ktoś z Was do czego ta czerwona wtyczka przy kablu do radia może służyć? Do tej wtyczki podłączone są tylko 4 kabelki. Od razu mówię, że nie jest to do pilota (joysticka) do radia, bo pilot już mam podłączony... Z góry dziękują za jakąkolwiek pomoc. I jeszcze zdjęcia radia w moim aucie, jeżeli to miałoby być jakoś pomocne
19/10/2010 poszperałem trochę na forum amerykański i znalazłem że to wtyczka do subwoofer, gdyby ktoś kiedyś potrzebował to wiedzieć:-) Ostatnio edytowane przez kubus puchatek ; 19-10-2010 o 10:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Latający Holender
![]() Imię: Mariusz
Model: Focus MK3
Silnik: 2,0 tdci ProTurbo
Rocznik: 2016
|
![]()
wtyk przewodow glosnikowych