![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus MK2
Silnik: 2.0 TDCi 136HP
Rocznik: 2006
|
Witam, mam problem, pewnie wy też go macie bądź mieliście. Podczas używania wycieraczek na szybie przedniej podczas jazdy płyn do spryskiwaczy leci nie kanalikiem w dół lecz po bocznych szybach(tj kierowcy i pasażera) brudząc je całkowicie. Czy daliście już sobie radę z tym problemem, jeśli tak to dajcie znać jak, może jakieś dodatkowe lotki bądź piórka na wycieraczkę?
pozdrawiam lukiwu. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Robert
Model: FORD C-MAX GRAND
Silnik: 2.0 DIESEL 140KM
Rocznik: 2019
|
witam! ja mam owiewki ale niestety niezapobiegniesz temuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mimo wszysto plyn ze spryskiwaczy dalej leci na boczne szyby.
pozdro |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Stanisław
Model: Mondeo MK4 Titek
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2009
|
Temat już chyba był wałkowany na forum, napiszę tylko że też mam założone owiewki i jest troszkę lepiej ale nie załatwia to sprawy w 100%.
Pzdr.
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 25-03-2009
Model: mondeo mkIV
Silnik: 1.6 benzyna 125KM
Rocznik: 2009
|
Może w wersji po lifcie jest jakiś patent na to. może trzeba poczekać na opinie uzytkowników najnowszych mondeo- ciekawe, czy ford te usterke usunął- jeśli tak- to jak, to może da radę przenieść ten patent do naszych aut. pozdro
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 12-10-2009
Model: BMW X4
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 2017
|
Ja tego nie zauwazam.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM