![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-03-2006
|
Witam, prosze powiedzcie mi jakie mam kupic zarowki do swiatel na tyl? Jest to mondeo z 95 r 1,8 diesel. Nie moge tak jezdzic bo mi dziala tylko 1 stop ,reszta przepalona :fcp15
Na stacji pan mi nie pomogl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a do mechanika wole nie jechac bo jak widza kobiete to naliczaja x5 albo podmieniaja mi aku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiec prosba, nie potepiajcie braku wiedzy tylko uswiadomcie kobiete w potrzebie!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 15-01-2005
Model: Mondeo Mk4 i Mk5 oczywiście kombi
Silnik: DW10C 140KM i EcoBlue 190KM
Rocznik: 2012.05 i 2021.07
|
Cytat:
Co do żarówek to w sklepie motoryzacyjnym proś o zwykłe żarówki 21 Wat (STOP, wsteczny, kierunek) natomiast do przeciwmgłowych i pozycji jest jedna dwuwłóknowa 21/5 Wat. Tutaj pewna uwaga do żarówek 21 Watowych, moim zdaniem (a nie pamiętam dokładnie) na 99% masz normalne te żarówki, czyli takie same jak w np. Polonezie czy Maluszku. Bo jest jeszcze jeden typ tych żarówek 21W, taki, że te "uszy", "bolce" czy też jak zwał tak zwał są na różnych wysokościach, albo pod innym kątem takie rozwiązanie ma Opel w wielu swoich autach. Szkoda pieniędzy, żeby kupować na stacji benzynowej. Zakładam, że masz kombi (skoro diesel to chyba było więcej kombi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Załączam skany instrukcji z Mondeo MkII: kliknij żeby powiększyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Identycznie jest w przypadku Twojego modelu - MkI (niestety po ang): kliknij żeby powiększyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [ Dodano: 2006-03-25, 01:20 ] A jak by się okazało, że nie masz kombi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , to zależnie od wersji limuzyna czy kombilimuzyna: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i po ang. do MkI: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#3 | |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-02-2006
Model: mondeo MKI i MKII
Silnik: 1,8 LPG sekwencja
Rocznik: 95 i 97
|