![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: marcin
Model: mondeo mkIII ghia automat
Silnik: 2.0 tdci 130
Rocznik: 2002
|
witam mam pytanko czy można dokupić samą końcówkę spryskiwacza reflektora w mondeo mk3 2002r. ktoś mi wyrwał zaślepkę i przy okazji uszkodził końcówkę nie mogę teraz założyć nowej zaślepki pomimo że spryskiwacz mam sprawny.
może mnożna kupić samą końcówkę spryskiwacza - tą główkę ze spryskiwaczami ?? a może ktoś wie jak zdemontować ten spryskiwacz to może na biurku jakoś sie da przykleić tą zaślepkę bo ta dziura mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez qmamczacze ; 17-03-2011 o 06:54 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Cytat:
Ktos może przerabiał ten temat? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysiek
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2004/2005
|
Witam
Dopisuję się do tematu ! Brakuję mi dyszy i zaslepki prawego reflektora ... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 05-01-2011
Model: Mondeo [MK3]
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2001
|
Witam,
Ja wyłączyłem spryskiwacze reflektorów, a następnie przykleiłem urwaną klapkę do dyszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. by uniknąć ponowne odpadnięcia klapeczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powiem szczerze, że i tak nie widziałem różnicy po spryskaniu reflektora, a szło znacznie więcej płynu. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| mondeo mk3 |
|
|