![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-05-2011
Model: Mondeo Mk4 Titanium
Silnik: Duratorq 2.0L TDCI (130PS)
Rocznik: 2007
|
Witam,
Zakupiłem właśnie mondeo mk4 z silnikiem Duratorq 2.0L TDCI (130PS) - jaki polecacie warsztat/ASO w Trójmieście i okolicach? Jakoś nie mam przekonania do mechanika który pierwszy raz taki silnik zobaczyłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki z góry za odp. Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 18-06-2012 o 13:37 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: Patryk
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2004
|
Odgrzebuję, bo też szukam dobrego warsztatu do trochę starszego, ale też Mondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakieś polecenia? Wiem, że na Owsianej w Gdyni jest "Eurocar", a w Gda "Big Autohandel".
Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 18-06-2012 o 13:37 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: Focus II
Silnik: 1.6 TDCi 109 KM
Rocznik: 2007
|
Big autohandel nie polecam,jak nie masz dużego portfela to cię olewają.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Patryk
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2004
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przydatna informacja. A coś na temat "EuroCaru"?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Dawid
Model: Ford Focus C-max
Silnik: 1,6 diesel
Rocznik: 2010
|
Ja po poleceniu Euro-car tutaj pojechałem do nich ostatnio i jestem zadowolony. Mechanicy pierwsza klasa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 30-06-2012 o 11:28 Powód: nie cytujemy całych wypowiedzi poprzedzających - regulamin |
|
|
|