![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Witek
Model: Galaxy mk1
Silnik: 2,8i v6 + nowa sekwencja
Rocznik: 1996
|
Witam wszystkich. Ponieważ w ostatnim czasie mnóstwo czasu poświęciłem na poszukiwaniu różnych schematów i podobnie jak część kolegów z forum pozostałem bez oparcia w teorii na łasce poszukiwań w praktyce, proponuję założyć zbiór wszelkich schematów elektryki. Nie wiem dlaczego jest z tym tak biednie. Sporadycznie można znaleźć pojedyncze przykłady i to w innych językach. Ponieważ od kilkunastu dni robię różne przeróbki dołączę i własne spostrzeżenia i rozwiązania. Proszę wszystkich o wsparcie w tym temacie.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Witek
Model: Galaxy mk1
Silnik: 2,8i v6 + nowa sekwencja
Rocznik: 1996
|
Zabezpieczenie oświetlenia LED :
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Elektryczne sterowanie szyb uchylanych tylnych - schemat instalacji [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Światła na przekaźnik [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Światła mijania razem z drogowymi [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Sterowanie elektryczne okien - schemat instalacji [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wszystko o LEDach [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Położenie czujników temperatury http://obrazki.elektroda.net/16_1273321882.jpg multi wyswietlacz - schematy instalacji [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Ostatnio edytowane przez Galaxy_R ; 22-10-2011 o 12:14 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| elektryka , schematy |
|
|