![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Focus MK1
Silnik: Zetec-S 1.6
Rocznik: 2000
|
![]()
Witam,
na początku chciałbym wszystkich serdecznie powitać, gdyż jest to mój pierwszy post i zarazem temat na tym forum. Postaram się w miarę dokładnie opisać mój problem. Jako, że przejąłem po rodzicach Focusa MK1, pierwsze, co chciałem w nim oczywiście zmienić, to radio, bo stary model na kasety nie nadawał się do niczego. Zakupiłem na allegro przejściówkę na ISO, podłączyłem i chodziło sobie ładnie jakiś czas. "Jakiś czas", ponieważ kilkukrotnie radio pożyczałem bratu. Po kilku wyjęciach radia czasami przestawał dochodzić do niego prąd i w pewnym momencie przestało działać całkowicie (oryginalne radio Forda również). Drobonostka, wymieniłem bezpiecznik, który okazał się spalony i radio Forda ożyło. Mówię "no to najwyższa pora znów przerzucić się na Kenwooda", bo grał wyśmienicie nawet na oryginalnych głośnikach i tutaj moje zdziwienie - nie działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Byłem przekonany, że to wina tej całej przejściówki, ale dzień przed decyzją o zakupie nowej przyjechał do mnie znajomy też Fordem i sprawdziliśmy u niego moją przejściówkę i okazało się, że działa. Stąd moje pytanie:
Niezbyt znam się na tym, stąd moja prośba o podpowiedzenie mi, co może być nie tak i jak rozwiązać problem, bo słuchanie z transmitera w telefonie daje marne efekty, dźwięk jest bardzo słabej jakości i do tego bardzo charczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. EDIT: Dodam, że niezależnie od pozycji kluczyka, na radiu Forda zawsze wyświetla się napis "1 hour". Czy to świadczy o tym, że jest jakiś problem z plusem od stacyjki? Pozdrawiam! Ostatnio edytowane przez eGabeleXxX ; 09-10-2012 o 14:42 Powód: Dodanie treści. |
![]() |
![]() |