![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 16-07-2012
Model: Focus 2
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2006
|
![]()
Witam.
W moim FF2 będzie całkowita zmiana audio. Drzwi zostały wytłumione, wzmacniacz zainstalowany i podłączony tylko teraz mam mały problem z wymianą kabli do głośników. Nie bardzo wiem, a raczej od czego zacząć wymianę kabelków.Chodzi mi o przebicie się przez boki tak żeby nie ściągać konsolety. Bardzo proszę o jakieś info lub własne doświadczenia z takiego zabiegu. Dodam że wymiana jest musowa ponieważ głośniki będą napędzane wzmakiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::average
![]() Imię: Radek
Model: Focus III
Silnik: 1.6 i 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
![]()
Do drzwi wwierć sie w kostkę , do konsoli , zaopatrz w miarę sztywny cienki drut , to mocno ułatwi sprawę , następnie próbuj i próbuj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w zupełności wystarczą kabelki 2x1.5mm2
Moja obecna instalka --->http://forum.fordclubpolska.org/show...94#post1860094 Car Audio Setup : Radio- Clarion HX-D2 Głośniki przód : Swans TN28 RS / Tec LS120 / Tec LS185 Subwoofer : Brax 10.1 Wzmacniacze : ARC-Audio SE 4200 / U-Dimension Pro 10.4 v2 / DLS Ultimate A6 / U-Dimension Pro 3.4 v2 / Orion HCCA 225 |
![]() |
![]() |