![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Julian
Model: Fiesta
Silnik: 1.6 103KM
Rocznik: 2002
|
Witam!
Jestem posiadaczem Forda Fiesty 2002r., jest to wersja RS, 1.6, 103KM. Ostatnio zaczął odpadać panel drzwi kierowcy. Zauważyłem, że jest on przeczepiany na plastikowe malutkie bolce, które popękały. W jaki sposób uporać się z tym problemem? Jak nazywają się te bolce i te wejścia do tych bolców? Czy tylko wystarczy to wymienić, czy coś jeszcze, by nie było problemu z odpadającym panelem drzwi? Pozdrawiam, Julian! Ostatnio edytowane przez jvc ; 12-12-2012 o 14:29 Powód: Na przyszłość prosze zakładać temat w odpowiednim dziale |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 28-03-2006
Model: Ford Fiesta
Silnik: TDCi
Rocznik: 05
|
jaki panel masz na mysli?
Wewnetrzny boczek <tapicerka> drzwi? Listwe zewnetrzna odbojowa ktora przechodzi przez cale drzwi w polowie ich wysokosci? Listwe zewnetrzna ktora jest przyczepiona wzdluz szyby pod nia? Czy listwe zewnetrzna ktora przechodzi z gory na dol kolo szyby na krawedzi drzwi?
http://forum.fordclubpolska.org/viewtop ... 794#194794 Zapraszam do oglądania i komentowania tych dwoch filmów o wyścigach |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
Wybierz się do sklepu motoryzacyjnego i zapytaj o kołki do montażu tapicerki do swojego pojazdu. Koszt 1szt: 2-5zł.
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Imię: Jacek
Model: Fiesta MK6
Silnik: 1.6 Duratec 100KM
Rocznik: 2006
|
Zapewne chodzi o zewnętrzną listwę słupka, ma przyklejone 3 zaczepy, przeszukałem sporo internetowych sklepów z zapinkami itp. niestety nawet w ASO nie posiadają samych zaczepów, ja przykleiłem listwę na silikon i od jakiegoś miesiąca trzyma się dobrze...
|
|
|
|