![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam wszystkich na forum,jestem świeżakiem wiec przepraszam za wszystkie gapy.Moja sytuacja przedstawia sie następująco posiadam Forda galaxy mk1 i chciałbym zmienić go ma troche świeższego i mocniejszego.Mianowicie moje pytanie brzmi naco zwracać uwagę kupując forda galaxy mk2 z 2,3l motor do 2002r.Może macie jakieś uwagi porady lub przestrogi,z góry dziękuje za posty.
Ostatnio edytowane przez BUDYN29 ; 26-05-2013 o 17:46 |
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Kolego, użyj funkcji "szukaj" znajdziesz tam wiele podpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najprostsza rada - kupuj od osoby prywatnej lub kogoś z forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przejrzyj też dział "Ford Galaxy" oraz "Kupujemy auto" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Na początek powiedzieć ile chcesz na to przeznaczyć to będzie sugerować czy dasz rade bezpiecznie oczywiście na oko kupić coś sensownego i nie wtopić. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Proszę o ocene
http://otomoto.pl/ford-galaxy-1-9tdi...C29292842.html |
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Pierwsze, co mi się rzuciło w oczy, że oferta wygląda jak prywatna a po wpisaniu numeru telefonu w google to same oferty aut na sprzedaż, czyli kryje się pod tym handlarz. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koleś pisze: -ESP a jego brak -AIR-BAG x 8 na moje oko w takiej wersji tylko 4 a max jeśli już to 6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. -SCHOWKI KLIMATYZOWANE tego na pewno nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. -WEBASTO nie widać sterownika od niego na fotkach, no ale .... -ALUFELGI 16 CALI nie oryginalne -LUSTERKO FOTOCHROMATYCZNE tego też nie ma A co do reszty vin by nam prawdę powiedział. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do ceny to trochę za tani jak na igłę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 28-05-2013 o 17:16 |
|
|
|