![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam serdecznie jestem tu nowy właśnie przymierzam się do większego Fordzika bo fiesta jest ciut mała. Znalazłem ciekawego Focusa:
http://antom.otomoto.pl/ford-focus-1...C29042745.html mam też jego WIN: WF0WXXGCDW5U63319 Proszę o opinię Pozdrawiam AB |
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
auto z Hiszpanii
model Focus 04-08/Focus C-MAX 03-07, Diesel 1,6 DOHC TCI (90 KM), Diamond White No.2 Numer VIN: WF0WXXGCDW5U63319 Główne funkcje Data produkcji: 21.02.2005 Model pojazdu: Focus 04-08/Focus C-MAX 03-07 Typ nadwozia: Kombi Wersja: Seria 32 Silnik: Diesel 1,6 DOHC TCI (90 KM) Przekładnia: 5-biegowa ręczna - MTX75 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Etap IV ograniczania emisji Klimatyzacja: Układ Klimatyz. Ze Sterow. Ręcznym Obszar: (+)"E" Lakier: Diamond White No.2 Materiał we wnętrzu: Humy / Mondus / Dark Flint więc nie licz że jego stan będzie zadowalający, blacharsko już widzę że jest coś nie tak.
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Udało mi się go sprawdzić w polskim salonie forda lecz niestety nie widnieje przy nim żaden wpis więc na pewno jest sprowadzony. Zastanawia mnie również przebieg. |
|
|