![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Focus
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2009
|
Witam,
Dziś wsiadam rano do samochodu, próbuje uruchomić radio (mam wbudowane radio z nawigacja) i nic. Zero kontaktu. Czy możecie pomoc w czym może być problem ? Od czego ewentualnie mogę samodzielnie sprawdzić (zasilanie, bezpieczniki) ? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
Blaupunkty fx mają wadę fabryczną na 99 % jest do naprawy koszt ok 500 zł polecam Scanbis sprawdz bezpieczniki najpierw jeden jest z tyłu radia
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
A co z serwisem Forda lub Bosha ? Nie uwzględniają naprawy zgodnie z biuletynem jeśli auto było sprowadzone z Holandii i nikt się nie dotykał do sprzętu ?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
@tedi Czy mam rozumieć, że skoro Bosh przyznaje się, że jego sprzęt jest wadliwy to nie chce go wymienić lub naprawić za darmo np. zwracając koszty naprawy Fordowi ? Najbliżej mam do serwisów w Warszawie więc chyba tam najpierw uderzę. Bosha też odpytam.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Tu [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] masz właściwy wątek o Twoim przypadku. Poczytaj, wydrukuj podane TSB i walczGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powodzenia!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#7 |
|
|
@tedi Dzięki za wrzucenie biuletynu. Już napisałem do Bosha. Zobaczymy co odpowiedzą. Jak coś będę walczył jeszcze z Fordem. Oby się udało.
|
|
|
|