![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Hubert
Model: Ford Focus MK2
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2010
|
Witam,
Tak jak w temacie. Poszukuję części do mojego Focus MK2 1.8 TDCi rocznik 2010. Potrzebne: 1. wtryski siemens 4m5q-9f593-ad 2. pompa wtryskowa siemens a2c20003032 Zastanawiam się czy kupić nowe czy używane? W ogóle gdzie kupić? Jedyne co znalazłem to allegro i wtryski (podobno) nowe nieregenerowane za 870 zł szt. i pompa za 1800 zł tak samo niby nowa. Czy ktoś zna jakąś pewną firmę gdzie warto kupić w/w części nowe lub używane/regenerowane? Pozdrawiam Hubert |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-07-2014
Model: ford
Silnik: diesel
Rocznik: 2008
|
Cena jest dobra tego co znalazłeś, w dodatku części nowe, więc chyba warto skorzystać. Ewentualnie możesz jeszcze poszukać używanych części, może na [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] coś będzie, bo sam tam czasem jakieś rzeczy znajduję. Jak nie będzie to może w jakiś warsztatach w Twoim mieście mają takie części.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Hubert
Model: Ford Focus MK2
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2010
|
Ostatecznie udało mi się zakupić nową pompę za 1800 zł i nowe wtryski po 700 zł. Razem 4600 zł za części. Wszystko wyglądało na nowe i mój mechanik nie miał żadnych zastrzeżeń. Kupione na allegro, z niby gwarancją (firma która sprzedawała coś tam wystawiła ze swoją pieczątką) i bez rachunku. Autko śmiga już i wydaje się ok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Za robociznę zapłaciłem 650 zł.
|
|
|
|