![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::expert
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
![]()
Poszukuję opini posiadaczy/użytkowników fabrycznych zagłówków do MONDEO MK III z ekranami LCD: jaka jest jakość odbioru, wady/zalety systemu? Czy warto je zakupić czy może szukać innych modeli i zamontować w posiadanych zagłówkach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::professional
![]() Imię: Adam
Model: Ford Mondeo Titanium X Pac
Silnik: Petrol 240HP
Rocznik: 2014
|
![]()
mój kumpel ma w galxy lcd i twierdzi że to zbędny dodatek bo i tak tego nie ogląda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakość jest spoko aha i dvd będziesz musiał kupić, kolejny zbędny wydatek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
mam dwójkę dzieci - dla mnie osobiście taki wydatek ma sens :fcp1 na długie trasy jak znalazł :fcp1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: 29-06-2005
Model: Mondeo
Silnik: 1/2 DB9
Rocznik: '04
|
![]() Cytat:
po montazu przemysl kwestie zabezpieczenia czyli koniecznie albo ciemne szyby albo zawsze jakis recznik czy koszula na zaglowku....
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: 29-06-2005
Model: Mondeo
Silnik: 1/2 DB9
Rocznik: '04
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-04-2006
|
![]()
najlepiej zobacz monitorki na zywo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo naprawde sie roznia, kolory kontrast itp. Ale jak masz psazerow z tylu tu super sprawa z takimi monitorkami a dvd kupisz juz za 300 zł na allegro i dajesz w schowek i wszystko gra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Temat stary bardzo ale warto go chyba odkurzyć.... ciągle "biję się z myślami" n/t montażu monitorów LCD w zagłówkach/oparciu foteli, czy może ktoś z forumowiczów montował multimedia dla pasażerów z tyłu? Może polecacie konkretne modele/wielkość?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]() Cytat:
1. Gdzie parkujesz - czy na chodniku czy w garażu? Jeśli na chodniku, to monitorki mogą "wyparować" 2. Ja kupiłem monitory mocowane rzepami do zagłówków (czekam na przesyłkę) 3. Zależy jak często planujesz używać monitory. 4. Zastanawiałem się nad DVD sufitowym ale droższe i więcej "zabawy" z montażem. pozdrawiam Arturek P.S Kupiłem coś takiego: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Od tyłu schowka też nie przepuścisz bo tapicerka łączy się z deską i nie ma dojścia od tyłu schowka (z kablami)
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 27-05-2009 o 21:31 |
||
![]() |
![]() |