![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Zdzisław
Model: Focus mk2fl
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2010
|
Witam kolegów, mam pytanie, czy w Krakowie lub okolicy istnieje jakiś zakład lub fachowiec który mógłby naprawić radyjko Travel Pilot FX? Usterka klasyczna jakie tu na forum opisywane, po odpaleniu auta czarny ekran zero reakcji. Kilkakrotnie po kilku dniach reanimowało się samo, ale ile tak można? Jeśli w Krakowie takiego godnego polecenia fachowca nie ma, to pozostaje tylko wysyłka do któregoś z tych polecanych na forum, na terenie Polski.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 04-08-2013
Model: Focus Kombi MK1/MK2 srebrny metalik
Silnik: 1.8-TDDI, 1.6 TDCI
Rocznik: 2005/2009
|
Witam,
Jeśli masz poważnie uszkodzone a jest to radio z nawigacją, mógłbym odkupić mapę Polski. Wszakże radia w których padł system po niepotrzebnych aktualizacjach nigdy nie działają sprawnie i uszkodzenia są nieodwracalne. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Kolega kaskaderr naprawiał navi w Krakowie (co prawda NX, ale zapewne jak robią NX to robią też FX). Trzeba napisać do niego i zapytać o kontakt.
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Zdzisław
Model: Focus mk2fl
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2010
|
Witam. Dziękuję koledze tedi_k za odpowiedź, napiszę do kolegi kaskaderr. Nie wiem co padło ale nie z powodu aktualizacji, samo się reanimowało i przez jakiś czas pracowało normalnie t.z. navi, radio, BT, tak jakby się nic nie stało aż do następnego razu.
|
|
|
|