![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Przemek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI 130KM Automat
Rocznik: 2007
|
Witam forumowiczów, mój pierwszy post, ale sprawa bardzo istotna.
1. Mam problem z nawiewem w mondku mk4. Po włączeniu wentylatora np. na 1, 2 3 bieg nie zawsze się załącza. Czasami po dłuższej chwili (20min jazdy) zaczyna działać. Jak już zatrybi to po wrzuceniu 7 biegu wydaje z siebie jakieś odgłosy harczenia i dmucha jak dawniej dmuchał na 3... Czy przyczyną może być tylko uszkodzony wentylator? Jestem z okolic Grudziądza i puki co nikt nie chce podjąć się naprawy.. Pozostaje mi samemu się za to zabrać. Czy ktoś z forumowiczów może wie jak się do niego dobrać i czy konieczne będzie wywalenie całej deski rozdzielczej? 2. Mam podgrzewaną przednią szybę. Niestety grzeje mi tylko taki 7cm pasek na środku szyby. Czy wiecie co może być przyczyną? Będę wdzięczny za wszelką poradę. P.S. Może znacie kogoś z kuj-pom kto chciałby to naprawić? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. P.S. Sprawa pilna... nie da się jeździć, bo nie mogę odmrozić rano szyby, a potem mi paruje... Pozdrawiam LujoS Ostatnio edytowane przez LujoS ; 04-02-2015 o 12:14 Powód: Pilność sprawy |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Wentylator nawiewu co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę poprawić tytuł tematu. Poradnik, czyli jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na tym forum http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=145988 |
|
|
|