![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::expert
![]() Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przyszła potrzeba i myślę że najtaniej .[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
gościu bardzo miły i okazało się że jeszcze taniej jak kupujemy na miejscu bo omijamy Opłaty allegro . ale można zamówić z przesyłką . [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Polecam go ... bo warto . Natomiast dwie kolejne fotki to ...stacja paliw Artus omijajcie z daleka bo kradną równo klientów i nic sobie z tego nie robią ..sprawdzane 3 -krotnie .
Ostatnio edytowane przez eclipse ; 31-03-2015 o 20:05 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Ford Galaxy MK3
Silnik: 2.0 TDCI, 100 KW
Rocznik: 2011
|
Z informacji na necie ok. 14% stacji paliw oszukuje na dystrybucji paliwa, a to i tak tylko kropla w morzu bo inspekcja w Polsce odbywa sie po poinformowaniu z 7-dniowym wyprzedzeniem że takowa się odbędzie więc właściciel ma sporo czasu na poprawki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A i tak sprawdzane są nie wszystkie dystrybutory a 1/4... nie chce mi się szukać artykułu ale jak to w polandii, tak się kręci lody...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Imię: radek
Model: KUGA
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2011
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Piotr
Model: Ford Focus MK1
Silnik: 1.6 benzyna
Rocznik: 2004
|
Panowie,
potrzebuję kupić kompletne sprzęgło do Mk1. Z racji, ze jestem kompletnym laikiem chcialem podpytac co musi byc w zestawie... Sprzegło, docisk, wysprzęglik, łożysko? coś jeszcze? moze macie jakies sklepy gdzie mozna w dobrej cenie dostac ? interesuja mnie LUK lub SACHS. Dzięki wielkie za pomoc!!! Ps. Jeśli powinienem w innym temacie to sorki - jestem tu nowy i nie moglem znalezc lepszego - moim zdaniem - miejsca. Pozdr, 50 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Czarek
Model: Focus MK3 HB
Silnik: 1.6 TDCI 115KM
Rocznik: 2013
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Czarek,
ale co powinno byc w komplecie? nie chce kupic zestawu, ktory koniec koncow okaze sie nie do konca pelnym zestawem... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
najlepiej zapytać w tym sklepie, pomagają dobrze, z tego co pamiętam u mnie była tarcza, docisk, wysprzęglik i łożysko.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Dzięki!
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] To chyba jest to samo co podeslales ? masz jakies informacje o tym sklepie ? Ostatnio edytowane przez Piecdziesiat ; 28-04-2015 o 12:38 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Nie mam, ale kontaktowałem się ze znajomym w sklepie automator.pl i zrobi cene lepszą na to sprzęgło, w ciągu pół godziny powinno być aktywne, około 525zł + wysyłka za free.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Mam pytanie odnośnie sklepu czesciwsieci.pl - robił już może ktoś u nich zakupy??
Mają spory wybór tanich "oryginalnych zamienników" dla 1.4TDCi (filtry CITROEN/PEUGEOT), jak i markowych odpowiedników. |
|