![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Czarek
Model: Kuga FHEV AWD
Silnik: 2.5 B
Rocznik: 2023
|
witam,
posiadam Focusa z serii Ecoboost Edition z pakietem GOLD z m.in systemem parkowania równoległego - SAPP. Po wymianie radia na stację z Androidem z 8" ekranem (oczywiście wszystkie wtyczki podłączone) nie mam wyświetlanych komend związanych z użyciem tej funkcjonalności, gdybym chciał oczywiście z niej skorzystać. Odczyty z klimy są na ekranie, SYNC działa bez problemu. Liczę na pomoc.
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
No to po co piszesz tu? Pisz prosto do Chińczyków od tego androidowego wynalazku... Komendy wyświetla normalnie wyświetlacz fabryczny, który usunąłeś...
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jurek
Model: Focus MK3
Silnik: 1.0 125KM
Rocznik: 2014
|
Zadbałeś przy zakupie o tzw. CANBUS decoder?
Przykładowa aukcja: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
#4 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
"CAN bus decoder" tu nic nie pomoże ("odczyty klimy są na ekranie" - napisał kolega, a one lecą po CAN) - Chinole nie zrobili po prostu obsługi SAPP
|
|