![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Imię: Arek
Model: Ford Focus mk2
Silnik: 1.6 Duratorq TDCi 109KM
Rocznik: 2006
|
![]()
Witam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam problem ponieważ wyczytałem w internecie i na forum ,że radio posiadające przycisk aux ma wyprowadzoną wiązkę pod jack . Zakupiłem złącze aux [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] wyciągnąłem schowek i ku mojemu zdziwieniu nigdzie ta kostka nie pasuje znalazłem 3 wolne inne ale żadna nie pasuje do tej którą zamówiłem. Gdzie ją lokalizować jak dokładnie wygląda ona ? I czy to możliwe ,że radio jak ma przycisk aux może nie mieć wyprowadzonej kostki do złącza ? Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A może coś takiego muszę kupić tylko ? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] do tych wtyczek pasował by powyższe złącze czy się mylę ? http://zapodaj.net/7582da71e7fb9.jpg.html Ostatnio edytowane przez areik ; 17-09-2015 o 22:06 Powód: Zmiana tematu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
Kabel jest dobry, tylko poszukiwania w złym miejscu Należy wyjaśnić, że: a) wiązkę którą kupił kolega, wpina się bezpośrednio do kostki wpinanej w radio b) dobrze kolega doczytał, że bywają wiązki w okolicach schowka ALE dotyczy to wiązki fabrycznej i w takim przypadku kupujemy samo złącze AUX Aby użyć zakupiony kabelek, należy: - wyjąć radio - wpiąć (wcisnąć) kupiony kabelek / kostkę w złącze radia - wyprowadzić koniec ze złączem minijack, w miejscu wygodnym dla nas kostka radia - na poniższym zdjęciu => AUX = białe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek P.S. Pytania o car audio, piszemy w dziale Car Audio [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] P.S. 2 Tytuł do poprawy
![]() |
#3 |
ford::average
![]() Imię: Arek
Model: Ford Focus mk2
Silnik: 1.6 Duratorq TDCi 109KM
Rocznik: 2006
|
![]()
Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło "arturek" a wiec po dodaniu postu mojego i dalszym poszukiwaniem magicznej kostki doszedłem do takiego samego wniosku ,że trzeba wypiąć z kostki i też tak uczyniłem a ,że kostka czarna to analogowo wypiąłem czarną a nie białą efekt spalona mp4 na szczęście tylko to a nie radio czy telefon po prób było kilkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. człowiek uczy się na błędach . Ale bardzo pomogłeś bo po tym wybryku to odechciało mi się aux a jutro znów się jednak za to zabiorę bo to kilka min pracy. A wiec mogę zrobić to tak jak opisałeś z przewodem lub zrobić tak jak należy fabrycznie i dokupić złącze aux i wpiąć w schowek jak to z fabryki wyjeżdżało . Wszędzie szukałem i nie mogłem tej cennej informacji znaleźć którą podałeś mi arturek dziękuję i pozdrawiam
|
![]() |
![]() |