![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Sławek
Model: Ford Kuga Titanium Individual
Silnik: 2.0 163KM
Rocznik: 2015
|
Witam
mam problem z hakiem, otóż po podłączeniu przyczepki do gniazda w mondeo - w przyczepce nie ma w ogóle świateł- (przyczepka sprawna), hak oryginalny forda, gniazdo w aucie sprawdzane wszystko ok jednak nie ma w ogóle prądu, instalacja fabryczna- cała instalacja wygląda ok- przez komputer też nie idzie włączyć "trybu przyczepki" tzn. aktywować moduł. Wszystko w aucie działa, czujniki cofania i cała elektryka.. Jakieś pomysły - czy tylko już serwis pozostał ? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Sławek
Model: Ford Kuga Titanium Individual
Silnik: 2.0 163KM
Rocznik: 2015
|
Elektryk podłączył komputer ale jakim programem to nie wiem.
Natomiast się wkurzyłem i rozebrałem tył i mam zwykły polski moduł wh-1 do którego podobno nie trzeba żadnych ustawień z poziomu komputera :/ kupiłem nowy moduł podłączyłem moduł i dalej nic .... teraz się biorę z kable - prąd w wiązce która idzie do modułu jest - bo na probówce mi pokazuje ale dalej czemu nie chce ? nie mam pojęcia |
|
|
|