|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
27-02-2016, 10:56 | #1 |
ford::amateur
Imię: Aleksandra
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI Diesel
Rocznik: 2006
|
Kupno radia
Cześć wszystkim! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Piszę do Was bo potrzebuję pomocy, nie mam prawa jazdy ani żadnego pojęcia O samochodach, a bardzo bym chciała zrobić niespodziankę mojemu narzeczonemu i kupić mu nowe radio do samochodu ze względu na to że stare oryginalne nie ma wejścia na kartę ani na pendriva więc nie może cieszyć się ulubioną muzyką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. proszę Was o przesłanie jakichś linków jakakolwiek pomoc może ktoś z Was wymieniał już i wie że to radio na pewno bdz dobre, chodzi mi o pewniaki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jego model to ford mondeo 2.0 Tdci diesel rocznik 2006 z góry bardzo dziękuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
27-02-2016, 15:30 | #2 |
ford::professional
Imię: Marcin
Model: OOOO A6
Silnik: V6
Rocznik: Adekwatny do wieku
|
Odp: Kupno radia
Kwestia budżetu bo można fajne kombajny kupić z GPS. Czy ma to być tylko radio z czytnikiem kart, usb? Ewentualnie dokupić zmieniarkę cyfrową.
Czy może być np coś takiego? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Tvvardy ; 27-02-2016 o 15:40 |
27-02-2016, 16:13 | #3 |
ford::advanced
Imię: Seba
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 130km -GHIA Peugeot 308 1.6
Rocznik: 2004
|
Odp: Kupno radia
A czy w schowku ma Aux ? W samym rogu powinno być wejście na mini jack , to można by było podłączyć mp3/4 lub z telefonu. z Radiem to trzeba dopasować ramkę itd. A jakie Jest Radio teraz?, można włożyć Sony mp3 montowany w tym modelu, które gra naprawdę Super.
|