![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1.4 D
Rocznik: 2010
|
![]()
Witam. Pech chciał, że dziś podczas wyjeżdżania z błotnego parkingu zahaczyłem o krawężnik i destrukcji uległo przednie mocowanie osłony silnika do części zderzaka. Część ta została wyłamana więc samą osłonę musiałem oczywiście również zdjąć. Tutaj nasuwa się pytanie. Jako, że w temacie samochodów jestem "świeżakiem" chciałem się zapytać czy istnieje możliwość dokupienia tej części zderzaka przedniego, do którego przykręcana jest osłona dolna silnika? Jaki koszt może być takiej części? Sama osłona oczywiście jest w porządku i bez problemu będę mógł ją ponownie zamontować.
Serdecznie pozdrawiam P.S. Temat dotyczy Fiesty mk7 tdci Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 09-03-2016 o 11:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::beginner
![]() Imię: Marek
Model: Fiesta MK IV, teraz MK7, teraz Focus MK3 Lift
Silnik: Zetec 1,25, 1,5 TDCI econetic, 2,0 TDCI
Rocznik: 1998, 2013, 2017
|
![]()
W Zagrodach 25 km od Lublina masz kolego skład części używanych - oryginalnych - kupisz wszystko w dobrych cenach. Sam tam kupowałem ostatnio kilka drobiazgów. Fiesta-Car się nazywają. Zadzwoń, podjedź i kupisz. Tak sądzę ale zapytaj.
Ostatnio edytowane przez marekad ; 09-03-2016 o 23:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
fiesta , osłona silnika |
|
|