![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2010
|
![]()
Witam,
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z warsztatem ZBICAR na Nadnieprzańskiej w Warszawie? Chciałbym sprawdzić furkę przed wakacjami i poszukuję dobrego mechanika, który uczciwie podejdzie do tematu. Ktoś polecił mi ten warsztat, ponoć bardzo dobry, a na forum mało opinii na jego temat. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 02-04-2016 o 08:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Imię: Grzesiek
Model: Fokus mk2
Silnik: 1.8 TDCi 115km
Rocznik: 2007
|
![]()
Poszukaj opinii o warsztacie u wuja zbycha. Ja tam serwisuje i jest elegancko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2010
|
![]()
Poszukam,
Dzięki za info. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jeżdże Toyotą :-)
![]() Imię: Grzegorz
Model: FF II,5 MK2 hb + FF III,5 hb
Silnik: 1.6b duratec/1.5eb
Rocznik: 2010/2017
|
![]()
Nie szukaj innego.
Zbych nie zrobi ci bzdurek, modyfikacji elektroniki - to mechanik!!! z dobrym user interfejsem, dobrą jakością do ceny i w ogóle znający temat. Ja polecam - dzięki Niemu wróciłem do Forda po latach/.
![]() |
#5 |
ford::advanced
![]() Imię: Bierut
Model: Galaxy MK2/3
Silnik: 2.0 TDCi 163 KM Powershift
Rocznik: 2012
|
![]()
Serwisowałem u niego Mondeo MK3. Serwisuję Fabię. Dobry, uczciwy mechanik. Nawet gdy coś nie wyjdzie to bierze na klatę, więc nigdy nie miałem z nim problemów. Poza tym sympatyczny, otwarty na pomoc facet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ja tylko potwierdzić mogę dobre opinie. Od Focusa przez Mondeo MK3, Opla Astrę H do Insigni naprawy wykonuje rzetelnie i fachowo. Zawsze podpowie co i jak, bez ściem i mydlenia oczu.
|
![]() |