![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 12-04-2016
Model: Focus MK1 Lift
Silnik: 1.8 TDCi 97kW
Rocznik: 2003
|
![]()
Witam wszystkich.
Mam pewien problem z autem Ford Focus 1.8TDCi 2003r. szerzej opisany tutaj: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Potrzebuję informacji, gdzie w Krakowie udać się do dobrego specjalisty w celu dokładnego zdiagnozowania problemu, aby nie błądzić po omacku i nie generować bezsensownych kosztów. Potrzebna diagnostyka komputerowa + sprawdzenie ciśnienia paliwa, aby wykluczyć bądź uznać za winowajczynie pompę wtryskową / zawór regulacji paliwa. Czy ASO (EURO CAR, WIKAR, jest jakiś inny?) sprawdzą 13 letni samochód czy za stary na ASO? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z góry dzięki za pomoc! Ostatnio edytowane przez belkone ; 17-04-2016 o 17:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::average
![]() Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024
|
![]()
A któregoś z polecanych mechaników w temacie obok "Mechanik z Krakowa" sprawdzałeś ? Jest tam kilka namiarów - każdy z nich ma kompa jeśli potrzeba się podpiąć. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Byłem już o dwóch (jeden to nie mechanik, znajomy z 'testerem'), i na każdym komputerze co innego... dlatego chciałbym zweryfikować u trzeciego, tylko z jakimś dobrym sprzętem, bo ceny ASO mnie troszkę odstraszyły;p Co ciekawsze nie-ASO dziś rzuciło mi ceną o 50zł wyższą... ;o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Rocznik: 2024
|
![]()
To zależy gdzie masz bliżej - na północy Krakowa w Węgrzcach masz Auto Kubik gdzie akurat dzisiaj kapcie zmieniałem.
Czasami różnice między ASO nie są kosmiczne - zależy wiadomo co jest do zrobienia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#5 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 14-05-2014
Model: Mondeo MK4
Rocznik: 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Imię: Dawid
Model: Focus mkII
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2006
|
![]()
ja mam Forscana do użytku gdyby coś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]()
Dzięki wszystkim za odpowiedź, wybrałem się do ABC FOCUS i pomimo sprzecznych opinii na forum - nie mam do nich zastrzeżeń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Imię: Dawid
Model: Focus mkII
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2006
|
![]()
W Krakowie możesz kupić Viakena- mam, działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat: