![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Focus C-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
![]()
Witam serdecznie,
Dziś moje radyjko odmówiło czytania pewnych płyt, więc postanowiłem by zakupić jakąś stacje multimedialną. Niestety mój budżet to jedyne 2 tysiące. Znalazłem 2 stacje, lecz nie znanej mi firmy GMS. Tutaj chciałbym się Was spytać czy znacie tą firmę i czy macie jakieś opinie. Poszukałem na internecie to niby sprzęt mają w miarę ale serwis nie bardzo. A może są jakieś inne stacje warte polecenia ? Podaję linka do jednej z nich: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
1) Szanowny kolego - było n wątków o stacjach mulimedialnych - także o GSM 2) Polecam firmowy sprzęt: Clarion NX, Blaupunkt, Pioneer, itp. przykładowe aukcje (oczywiście można wybrać inny model) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek P.S. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 02-10-2016 o 11:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
![]()
Lgie, zauważ jeszcze, że standardowe s-DIN nie mieści się do fokusa mk1. Trzeba robić wycinanki we własnym zakresie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Focus C-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
![]()
Owszem było o gms ale szczerze mówiąc z żadnego który przeczytałem nie wywnioskowałem opinii, nie znalazłem również żadnego użytkownika który posiadał/posiada owe stacje. Albo jestem ślepy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Technika idzie z dnia na dzień coraz bardziej do przodu, a więc coś innego może pojawiać się wartego uwagi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Temu również napisałem nowy temat. Weuek, wyczytałem gdzieś, że delikatnie trzeba podpiłować i wejdzie din 2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Prosiłbym kogoś o podrzucenie stacji którą był posiadaczem lub wie, że jest godna montażu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |