![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Łukasz
Model: Audi Q5 Quattro
Silnik: 2.0 TFSI 320KM
Rocznik: 2018
|
Ostatnio zauważyłem wilgoć na podłodze bagażnika z jednej strony. Zabrałem się za rozebranie boczku w celu odnalezienia przyczyny.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wydaję mi się, że puszczało na wejściu przewodów z klapy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Patrząc na stan poduszki to ciekło już dłuższy czas, na razie żadnych błędow nie wywala, więc nie ruszam jej. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widać, że poprzedniemu właścicielowi też ciekło, bo instalacja była przerabiana, niestety wycieku już nie zlikwidował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zabezpieczyłem połączenie gumowej osłony z karoseria, może to wystarczy. Czy to normalna przypadłość, że puszcza wodę w tym miejscu ? Miał ktoś podobnie ? Da się skutecznie wyeliminować ? Bump: Przy okazji, od czego może być ta czarna wtyczka ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Dudi_81 ; 23-12-2016 o 19:25 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MkIV
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Miałem ten sam problem.
Poduszka wyglądała identycznie. Wyczyściłem dokładnie gumę wyjąłem ten plastik, nasadziłem gumę na plastik , w miejscun styku gumy z karoserią położyłem sylikon do okoła i wszystko wcisnąłem na swoje miejsce. Na ten moment wszystko jest ok. Bump: Miałem ten sam problem. Poduszka wyglądała identycznie. Wyczyściłem dokładnie gumę wyjąłem ten plastik, nasadziłem gumę na plastik , w miejscun styku gumy z karoserią położyłem sylikon do okoła i wszystko wcisnąłem na swoje miejsce. Na ten moment wszystko jest ok. |
|
|
|