![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: C max mk1
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
|
![]()
Witam czy jest mozliwe przerobienie pilota przy kierownicy żeby obsługiwał radio JVC 1 din? Znalazłem jakieś instrukcje przeróbki w mondeo i focusie ale do sony i pioniera ale jak to się ma do JVC w Cmax? Oczywiście wiem ,że istnieją specjalne moduły ale ich koszt przewyższa mi koszt radia i nie uśmiecha mi się tego kupować. Jeśli ktoś coś wie na ten temat byłbym wdzięczny jeśli nie to będę jezdził bez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: C max mk1
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::amateur
![]() Imię: jerzy
Model: ford cmax
Silnik: 1,6
Rocznik: 2008
|
![]()
witam jestem tu nowy ....szukam kodu do radia sony cd/2 gener./ zmienialem aku i kicha ...2008 cmax
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ford::expert
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
![]() Cytat:
§15 Prośby o podanie kodu do radia, podawanie takich kodów lub oferowanie takiej usługi na Forum jest zabronione. Tematy o takiej zawartości mogą zostać zablokowane lub usunięte, a ich uczestnicy mogą otrzymać ostrzeżenia. Kod możesz uzyskać w najbliższym ASO Forda, albo szukać magika w okolicy. Sprawdzałeś w dokumentach? Ma format wizytówki. Ostatnio edytowane przez radek70 ; 14-09-2017 o 17:38 |
|
![]() |
![]() |