Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 27-06-2017, 22:10   #1
Snajper_881

Domyślnie Wybór kamery cofania.

Witam.

Panowie, szukam kamery cofania która będzie pasować bez rzeźby do Mondeo Kombi 2004r. Najlepiej w miejsce jednej z lampek oświetlenia tablicy rejestracyjnej.
http://allegro.pl/kamera-cofania-for...784361824.html <-- Tutaj sprzedający twierdzi, że ten zamiennik lampki pasuje proszę ja Was do:
GALAXY MK2 (2000-2006)
GALAXY MK3 (OD 2006)
MONDEO MK2 (1996-2000)
MONDEO MK3 (2000-2007)
MONDEO MK4 (OD 2007)
FIESTA MK6 (OD 2002) - kamera w miejsce uchwytu klapy
FUSION (OD 2002)
FOCUS MK1 (1998-2004)
FOCUS CABRIO (OD 2006)
C-MAX
S-MAX
TRANSIT
TRANSIT CONNECT
KUGA
Zapomnieli dodać, że do ciągnika rolniczego też jak znalazł...nie możliwe, że wszystkie powyższe modele mają tą samą lampkę.
Moim zdaniem do MK3 na pewno nie pasuje choć mogę się mylić, stąd moje pytanie.
Ta:http://allegro.pl/kamera-cofania-for...814687218.html wygląda trochę lepiej, przynajmniej ma otwory na śrubki którymi montuje się ramkę oświetlenia do blendy, nie tak jak ta poprzednia na tzw. wcisk. Niestety, kamerka ta, nie posiada diod doświetlających w ciemności. Ma też całkowicie inne wymiary niż poprzednia, moim zdaniem bardziej zbliżone do oryginału.
No i najbardziej przyzwoita z wyglądu i funkcjonalnośći jest ta:http://www.ebay.pl/itm/Custom-Fit-Fo...0AAOSwA29Y3jNu ale cena plus przesyłka trochę powala z nóg. Jej wymiary są takie same jak poprzedniej no i ma otwory na śrubki, wygląda, że faktycznie będzie pasować do Mondeo. Teraz pokaże Wam moją lampkę, jest to nowy zamiennik, nie oryginał, ale otwory na śrubki pasują idealnie. Czy ktoś może montował jakaś kamerkę i jest w stanie pomóc ?
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 20170627_141932.jpg (96.8 KB, 46 wyświetleń)

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania