![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Fabian
Model: Ford Focus mk2
Silnik: 1.6
Rocznik: 2004
|
![]()
Cześć Wszystkim!
Może ktoś się orientuje, czy radio 1500 RDS od Transita będzie pasowało do Forda Focusa mk2 (2004 r.) - czy wejdzie w ramkę i czy sterowanie z kierownicy będzie działać? Obecnie mam Sony Szukałem na forum, ale tylko dowiedziałem się, że od Mondeo mk3 nie będzię pasowało do Focusa mk2. Dzięki za odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::advanced
![]() Imię: Kamil
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2005
|
![]()
w jakim celu chcesz to założyć do focusa skoro masz sony?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ponieważ przez 2 lata może 2 razy włączyłem radio, a CD od początku posiadania ani razu nie użyłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Będę je sprzedawał - komuś bardziej posłuży, a mogę tanio nabyć radio 1500 rds, które mi w zupełności wystarczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
1) Ile masz głośników w Focusie, bo radio 1500 chyba obsługuje tylko 2 głośniki, dodatkowo popatrz na ilość stacji do zapamiętania - w 1500 => 4 stacje - w pozostałych 6 stacji Ponadto, radio 6000 obsługuje AUX => możliwość podpięcia dodatkowego źródła dźwięku Radio 6000 oraz Sony w Focusie => wyświetla godzinę => nie wiem czy radio 1500 ma tą opcję 2) Moim zdaniem powinno pasować pozdrawiam Arturek P.S. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 31-08-2017 o 07:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dzięki za informacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |