![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Kacper
Model: FOCUS
Silnik: 1.6 tcdi
Rocznik: 2005
|
![]()
Jest to mój pierwszy post więc serdecznie witam wszystkich i proszę o wyrozumiałość.
Osobiście przeszukałem forum i niestety nie znalazłem rozwiązania na mój problem. Jestem posiadaczem Forda Focusa MK2 hatchback 1.6 tdci. Dostałem w prezencie zestaw głośnomówiący BURYCC9048. Chciałem go zamontować pod radio 6000CDL, poniżej załączę zdjęcie. Otóż podczas montowania zorientowałem się, że system ten nie pasuje do mojego radyjka. Zestaw BURY ma kostki ISO, natomiast w moim samochodzie znajdują się wejścia FAKRA. Jestem kompletnym laikiem i dowiedziałem się tego podczas próby montażu, gdyż wcześniej wszyscy zapewniali mnie że będzie pasować. Poszperałem trochę w internecie i znalazłem tego typu złączkę, jak poniżej. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Czy bez problemu można ją zastosować i problem niekompatybilności zniknie? Proszę o rady. Z góry dziękuję i pozdrawiam: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
.
. . Tak . . .
![]() |
#3 |
![]() Imię: Kacper
Model: FOCUS
Silnik: 1.6 tcdi
Rocznik: 2005
|
![]()
Czy stosowałeś coś takiego u siebie, bądź ktoś z forumowiczów stosował? Chciałbym mieć pewność, że to zadziała.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
Zauważ że zestawy Bury są sprzedawane z takimi właśnie kostkami przykładowa aukcja [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
![]() |
#5 |
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo mk4
Silnik: 1.8 tdci 125KM
Rocznik: 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |