![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-01-2019
Model: Edge
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2017
|
Witajcie,
Szukam Edka z USA. Znalazłem kilka ciekawych z czego jednego wybrałem ale to się pochwalę za dwa tygodnie jaknjuz będzie u mnie. W jednym z ogłoszeń sprzedający się pochwalił, że wystarczy zakupić oryginalny przełącznik świateł z EU wersji Edka, podmienić w samochodzie wersji USA i za pomocą komputera można aktywować pełnoprawne światła przeciwmgielne. Czy potwierdzacie takie informacje? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez SRS ; 27-11-2024 o 22:02 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-11-2007
Model: było Mondeo ST220, Focus ST MK2, ST MK3, Focus RS MK2, STi Blob PPP, jest Konik GT i inne na F
Silnik: 2.0-5.0
Rocznik: 2015 wzwyż
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Nie ma szans, RODO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
Możesz dokładnie powiedzieć co trzeba wymienić w wersji USA ? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
1. Założyć włącznik świateł EU
2. Dołożyć przewód od włącznika świateł do BCMi 3. Dołożyć przewód od BCMi do tylnej lampy p.mgłowej 4. Założyć tę tylną lampę p.mgłową w wybranym wariancie 5. Aktywować kontrolkę w zegarach i lampę w BCMi.
|
|
|
|
#7 |
|
|
Czy mógłbyś jeszcze podlinkowqc jak wyglądają tylne lampy ?
Tu facet ma dolozone światło przeciwmgielne przez salon Forda. Może ślepy jestem i nie do końca ogarniam jeszcze Edki, ale ja nie widzę tu żadnych dodatkowych lamp. Link : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Aaaa one są w tej czerwonej listwie w zderzaku, dobrze kombinuje? Pojedyncza po lewej stronie czy są dwie po lewej i prawej ?
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez vipek_pl ; 09-01-2019 o 22:16 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-11-2007
Model: było Mondeo ST220, Focus ST MK2, ST MK3, Focus RS MK2, STi Blob PPP, jest Konik GT i inne na F
Silnik: 2.0-5.0
Rocznik: 2015 wzwyż
|
Cytat:
kontekst wypowiedzi był inny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a zakładający temat może wyczytać o wszystkim w wątku dot. Edga bez potrzeby zakładania kolejnych, bezsensownych wątków. każdemu "nowemu" będzie roztłumaczane coś, co już zostało rozpisane, bo komuś się nie chce?
Ostatnio edytowane przez vtec ; 10-01-2019 o 18:43 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Niby, który temat ? Postów w dziale Edge jest niewiele, a większość dotyczy składania większych lub mniejszych ulepów.
Zadałem proste pytanie w pierwszym poście. Wystarczyło odpowiedzieć, że nie ma takiej opcji, że na pewno trzeba dołożyć lampę itd. Ale lepiej cwaniakować. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
![]() |
|
|
|