![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
|
![]()
Koledzy forumowicze,
niedawno moja skromna dwu osobowa rodzina powiększyła się o nową członkinię. W związku z tym moja foka stała się nie wystarczająca. Najmniejsza osóbka w rodzinie zajmuje 75% auta zdominowanego do tej pory przeze mnie a także całego terenu do którego ja rościłem sobie prawa. Od kilku dni przeszukiwałem internety i natrafiłem na dwa ogłoszenia które przykuły moją uwagę: nr.1 https://www.otomoto.pl/oferta/ford-m...-ID6BCKGR.html nr.2 https://www.otomoto.pl/oferta/ford-m...-ID6BtXjB.html Nie jestem specjalistą wiec za pewne poproszę kogoś o pomoc w oględzinach - może jakiś forumowicz sie zgłosi do pomocy? Tak czy siak macie koledzy jakieś pierwsze uwagi do powyższych ogłoszeń? |
![]() |
![]() |
#2 | |
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
![]() Cytat:
brak info o szkodach, ale to trzeba sprawdzić w realu [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Gdyby ktoś przypadkiem natrafił na jakieś godne propozycje Mondeo Mk4 to proszę podsyłać:>
Moje wymagania chyba nie są zbytnio wgurowane: 1. 2.0 Benzyna + gaz - budżet do 30 tyś zł. 2. 2.0 benzyna - budżet do 27 tyś. zł - ( 3k zł na instalację) 3. Tempomat 4. Klima 2 strefy 5. Mile widziana kamera cofania - przydatne w kombi. 6. Ciemna tapicerka - ze względu na dziecko. 7. Ciemny Lakier 8. Szyberdach mile widziany Ostatnio edytowane przez demoskinos ; 14-01-2019 o 12:45 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
a ten nr 2 z Twojego linku odpada ?
![]() |
#5 |
|
![]()
Będziesz się śmiał ale żonie kolor nie podchodzi.... I w żaden sposób nie mogę jej przekonać do niego.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Namówiłeś mnie spróbuję.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Za twoją radą niebawem jadę obejrzeć auto ale w swojej okolicy znalazłem również taką pozycję, co sądzisz??
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-m...-ID6Byfv2.html |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
na zdjęciach cały.
![]() |
#10 |
ford::beginner
![]() Imię: Damian
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Duratec
Rocznik: 2007
|
![]()
Pierwsze dwa auta które podałeś linki to flexifuel. Wzmacniane zawory i gniazda zaworowe więc do gazu idealnie się nadają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
kupno , mondeo mk4 |
|
|