![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-10-2019
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
Witam!
Zakupiłem używanego S-MAXa rocznik 2012 i zauważyłem, że w schowku w podłodze, za fotelem kierowcy, jest pusta wypraska. Co w niej oryginalnie było? Coś wartego uzupełnienia? Pozdrawiam, marek987 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 06-11-2020
Model: SMax
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
|
Chyba nic, ja mam esa z 2007 i też tylko ten styropian tam był. Teraz mam tam lewarek trapezowy. Na tej wkładce jest piktogram instrukcji, ale tam tyko jest, że jak masz bazę ISOFIX, to żeby podpora stała na pokrywie a nie na tym styropianie.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Jacek
Model: S-max TITANIUM S
Silnik: 2.0 TDCI 183KM 395Nm
Rocznik: 2011
|
W tym miejscu jest subufer, część wyposażenia Premium Sound System. Dodatkowo na konsoli centralnej zamiast schowka jest głośnik.
|
|
|
#4 |
|
![]() Zarejestrowany: 16-10-2019
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
- dzięki. A propos lewarka. Z racji tego, że S-MAX jest większy niż zwykła osobówka - czy zwykły lewarek wystarczy przy wymianie koła, czy szukać czegoś specyficznego?
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - moje pytanie odnosi się schowka w podłodze za fotelem kierowcy. W tym miejscu, co pokazałeś na zdjęciu też mam głośnik, tylko bez tego znaczka PremiumSystem |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010