![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: BOGDAN
Model: KIA Stonic
Silnik: 1.0
Rocznik: 2019
|
Witam, przymierzam się do zakupu KUGI ST Line od kolegi z forum. Niestety do tej pory oglądałem tylko zajechane Titanium lub Vinagle. Tam twardość i praca zawieszenia bardzo mi leżały, były to bardzo konfortowe zawieszenia.
Kuga ST Line podobno ma twardsze zawieszenie i jest o 10mm niższa, na czym polega ta twardość i czy to jest taczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do tej pory jeździłem Suzuki Grand Vitarą - to była taczka, i Kia Stonic troszkę miększy ale też nie było cudów. Do najbliższego ST Line z komisu mam około 200km żeby sprawdzić jak to jedzie. Może ewentualnie jest ktoś z Małopolskiego a najlepiej z Krakowa kto ma ST Line i przewiezie mnie tym cackiemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Darek
Model: KUGA ST-LINE AWD
Silnik: 2.0 TDCI DW10F 180 KM
Rocznik: 2017
|
..Cześć, ja od dawna szukałem Kugi, koniecznie chciałem po lifcie bo przedlifty ten przód mnie odrzucał. Ale po przejażdżce klasyczną kugą byłem zniesmaczony, przechylała się na boki na zakretach i jakoś mi nie leżała. Być może dlatego, że poprzednia moje auto S-Max ze sportowym zawieszeniem mnie rozpuścił. Po namowie kolegów z forum zacząłem szukać St-line, powiem krótko to jest to, jest twardszy ale bardziej przewidywalny na zakrętach, po drogach mocno wybitych jeżdżę wolniej bo da się zauważyć te utwardzone zawieszenie, ale na prostym asfalcie to już bajka. Co kto woli, ale dla mnie klasyczne zawieszenie w Kudze dla osób, które lubią mocniej wchodzić w ciasne zakręty odpada.
|
|
|
|